- 9 Ağustos 2020
- 459
- 197
- 53
- 28
- Konu Sahibi Tugraderya
Kızlar ikinci silik çizgi gören var mı hatta hayali çizgi diyebilirim ? 2 dakikada çıkan sonuç yarım saat önce yaptım şuan cok az daha belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bugün gecikmemin yedinci günümaalesef goremedim. adet gunun muydu?
Normal bi düzenim yok aslında şöyle 2 ay öncesine kadar hep duzensizdi ama son iki aydır aynı gunlerdr birgün fark arayla gelmişti 9 temmuz son adet tarihinormal bi duzenin varsa 7.gunde cok net belli olmasi gerekirdi.icine sinmiyorsa kan vermeyi dene bir de.
gonlune gore olur insallah.
Yarın kan vericem nasipse bide erken gebelik testi yapsam mı sence bu normal gebelik gestiİlk fotoda var gibi hayalet çizgi ama yedinci gün bilemiyorum kan ver istersen
Aynen en iyisi kan net sonuç çıkar hemKan ver bence erken gebelik testine boşa para verme
Ya aslında birazda kameradan kaynaklı cok iyi değil telefonun kamerası normalde daha belli çizgi daha önce ki negatif testlerime göre bana var gbime geldi bakalım hayırlısı yarın kan vericem nasipseBen de göremedim silik çizgiyi. Benim de silik çizgi çıkmıştı ama belli oluyordu
Malesef bugün kan tahlilim negatif çıktı hala adet olmadım amaTest sonucunuzu merak ediyorum ??? Bende de ayni durum var adet gecikmesinin 5.günü benim testim daha net sizinkinden var mi yok mu emin olamadim
Bunların üçüde aynı test mi sanki test bozuk gibi geldi bana bence testi tekrarla bidahaArkadaşlar bakabilir misiniz lütfen yardımcı olun anlamadım ben
Evet aynı testBunların üçüde aynı test mi sanki test bozuk gibi geldi bana bence testi tekrarla bidaha