- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
- Konu Sahibi mehlikaerva
-
Oylee oyle canm cook test yapmis biriyim ama ilk defa sonradan koyulasti benim yaptgm bi test.. o yuzden heyecan yaptm.. 3. Cocuga da heyecan yapiyom anammm canima mi susadim nedirSabah ilk idrarla tekrar test yap canım yarım saat sonra çıkan çizgi geçersiz cunku
Beta hcg icin adet tarihini bekleyeyim diyordum ama beklemiyimmi kiOlabilirsn ama kan tahlili en iyisi bence
TESTi suya tut çizgi hala orda ise hamilre olma olasılığı varKizlar.. Benim iki oglum var ikisi de tupbebekle dunyaya geldi.. Esim azospermdi cunku .. kucuk oglum 14 aylik ve ben iki ay once normal yolla martta hamile kaldim ama dusuk yaptim.. ve dun adetime 3 gun kala kahverengi gordm regl sandm ama devami gelmedi.. bende bugun adete iki gun kala ogleden sonra test yaptim.. negatifti.. fakat aksam tekrar baktigimda bu sekilde gordum.. Sizce tekrar hamile kalmis olabilir miyim Bu durumda olan varmiydi aranizda??
Ay insallah melegimmmmBence hamilesn canm
Aaa oyle mi olurmus ? bide yarin sabah ilk idrarla yapaym bakalm.. hayrlisi yaTESTi suya tut çizgi hala orda ise hamilre olma olasılığı var
Yarin ilk idrarla yap bakim cikmazda ertesi gun bidaha yaparsınBirde oncesinde de bikac kere test yapmstm hicbirnde cikmadi boylesi o yuzden heyecanim
Tamam canm sabah atcam resmini buraya.. ..Benim buyuk 4 yasindaydi 2.yi dogurdum.. arasini acmamak bence en iyisiYarin ilk idrarla yap bakim cikmazda ertesi gun bidaha yaparsın
Gunden gune belirginlesr inşaAllah canm
hakkinda hayırlısı
Benimde 8 aylik kizim var bnde 1.5 yasina gelince 2. Icin korunmayi birakicam inşaAllah :)
Ya bide yuzumu sivilce basti.. bu yuzden olabilirmi acaba ?
Yok ilk defa bu kadar oldu.. asiri yani.. o yuzden dikkatimi cekti zaten.. ama stresli de bi donemdeyim.. kayinvalidemin kanser oldugunu ogrendik ameliyat felan olacak o yuzden streste var o yuzden de olabilir.. bilemiyorum kiDaha önce hiç sivilce çıkıyor muydu regl dönemine yakın?
Hamilelik belirtileri arasında var çünkü.
İnşallah hamilesinizdir
Hadi hayirlisi diyelim mademAynı marka testle adet günümden bir gün sonra yapmıştım benim de böyle silik çıkmıştı hatta daha silik ve hamileydim.. sizin de hamile olma olasılığınız yüksek..
Yok ilk defa bu kadar oldu.. asiri yani.. o yuzden dikkatimi cekti zaten.. ama stresli de bi donemdeyim.. kayinvalidemin kanser oldugunu ogrendik ameliyat felan olacak o yuzden streste var o yuzden de olabilir.. bilemiyorum ki
Aynen ya cok kotu.. olmazsa oyle yapaym ben bakalm.. simdi attigim diger testi cikardim.. adete 4 gun kala yapmstm.. o da silik cikmis.. 5 dk snra negatif diye attim cope bidaha bakmamistm..Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
Yarın bence kan testi yaptırın daha net sonuç alırsınız belirsizlik çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?