• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik Cizgi

Tamam ins cann.. ne de sabah olur ya simdi bana
:KK45: bende cok merakliyimdir
Kizima 7 ay ugrastm hamile kalmk icin o 7 ay icindr bizim evin altndaki eczane zengin oldu aldigim okadar test parasıyla :KK53:
Adete 1 hafta varken yaptgmi bilirm :olamaz:
Ama hamile kaldigim ay yapmicam bu ay beklicem demistim dusunmdm hic yine negatif gorucem biliyorum dedm yapmadm
Sonra ablam bi yap dedi 1 hafta olmayınca yaptmki pozitif :KK45: havalara ucmustum :KK71:

Nerden.nereye geldim bu arada ne alakaysa :KK23::KK70:

:KK45: bende cok merakliyimdir
Kizima 7 ay ugrastm hamile kalmk icin o 7 ay icindr bizim evin altndaki eczane zengin oldu aldigim okadar test parasıyla :KK53:
Adete 1 hafta varken yaptgmi bilirm :olamaz:
Ama hamile kaldigim ay yapmicam bu ay beklicem demistim dusunemdm hic yine negatif gorucem biliyorum dedm yapmadm
Sonra ablam bi yap dedi 1 hafta olmayınca yaptmki pozitif :KK45: havalara ucmusum :KK71:

Nerden.nereye geldim bu arada ne alakaysa :KK23::KK70:
Bende oyleyim bende. . Esim de kiziyo.. Akisina birak kendini strese sokma diyo ama elde olmuyor ki.. oyalanayim diye habire is cikariyo bana

Kizlar.. Benim iki oglum var ikisi de tupbebekle dunyaya geldi.. Esim azospermdi cunku .. kucuk oglum 14 aylik ve ben iki ay once normal yolla martta hamile kaldim ama dusuk yaptim.. ve dun adetime 3 gun kala kahverengi gordm regl sandm ama devami gelmedi.. bende bugun adete iki gun kala ogleden sonra test yaptim.. negatifti.. fakat aksam tekrar baktigimda bu sekilde gordum.. Sizce tekrar hamile kalmis olabilir miyim Bu durumda olan varmiydi aranizda??
Canım bende bu marka testle yaptım.bendede sılık cızgı çıktı ama senınkınden daha sılık.baska bir markayla yaptım.hıc bir şey çıkması yani negatif.acaba arkadaslar bu test dahamı hassas erkenden pozıtıf sonucu gosterebılıyormu.yada sonradan sılık cızgı cıkarıyormu.başına hamıle olmadığı halde sılık cızgı çıkan oldumu .ama markası miratech.test olacak.

Canım bende bu marka testle yaptım.bendede sılık cızgı çıktı ama senınkınden daha sılık.baska bir markayla yaptım.hıc bir şey çıkması yani negatif.acaba arkadaslar bu test dahamı hassas erkenden pozıtıf sonucu gosterebılıyormu.yada sonradan sılık cızgı cıkarıyormu.başına hamıle olmadığı halde sılık cızgı çıkan oldumu .ama markası miratech.test olacak.
Himm bilmiyorum kii

Back