- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- Konu Sahibi mehlikaerva
Var var sankiBu da adete 4 gun kala yaptgm test

Sabah bekliyoruz test resmini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var var sankiBu da adete 4 gun kala yaptgm test
Tamam ins cann.. ne de sabah olur ya simdi banaVar var sanki
Sabah bekliyoruz test resmini![]()
Tamam ins cann.. ne de sabah olur ya simdi bana
Bende oyleyim bende. . Esim de kiziyo.. Akisina birak kendini strese sokma diyo ama elde olmuyor ki.. oyalanayim diye habire is cikariyo banabende cok merakliyimdir
Kizima 7 ay ugrastm hamile kalmk icin o 7 ay icindr bizim evin altndaki eczane zengin oldu aldigim okadar test parasıyla
Adete 1 hafta varken yaptgmi bilirm
Ama hamile kaldigim ay yapmicam bu ay beklicem demistim dusunemdm hic yine negatif gorucem biliyorum dedm yapmadm
Sonra ablam bi yap dedi 1 hafta olmayınca yaptmki pozitifhavalara ucmusum
Nerden.nereye geldim bu arada ne alakaysa![]()
Aynen elde degil bağımlılık yapiyo resmenBende oyleyim bende. . Esim de kiziyo.. Akisina birak kendini strese sokma diyo ama elde olmuyor ki.. oyalanayim diye habire is cikariyo bana
Canım bende bu marka testle yaptım.bendede sılık cızgı çıktı ama senınkınden daha sılık.baska bir markayla yaptım.hıc bir şey çıkması yani negatif.acaba arkadaslar bu test dahamı hassas erkenden pozıtıf sonucu gosterebılıyormu.yada sonradan sılık cızgı cıkarıyormu.başına hamıle olmadığı halde sılık cızgı çıkan oldumu .ama markası miratech.test olacak.Kizlar.. Benim iki oglum var ikisi de tupbebekle dunyaya geldi.. Esim azospermdi cunku .. kucuk oglum 14 aylik ve ben iki ay once normal yolla martta hamile kaldim ama dusuk yaptim.. ve dun adetime 3 gun kala kahverengi gordm regl sandm ama devami gelmedi.. bende bugun adete iki gun kala ogleden sonra test yaptim.. negatifti.. fakat aksam tekrar baktigimda bu sekilde gordum.. Sizce tekrar hamile kalmis olabilir miyim Bu durumda olan varmiydi aranizda??
Himm bilmiyorum kiiCanım bende bu marka testle yaptım.bendede sılık cızgı çıktı ama senınkınden daha sılık.baska bir markayla yaptım.hıc bir şey çıkması yani negatif.acaba arkadaslar bu test dahamı hassas erkenden pozıtıf sonucu gosterebılıyormu.yada sonradan sılık cızgı cıkarıyormu.başına hamıle olmadığı halde sılık cızgı çıkan oldumu .ama markası miratech.test olacak.
Rabbim hakkindn hayirlisini sag salim kucagina versin insallah dua et acele etme az kalmis zaten adetin gecikmesineBeta hcg icin adet tarihini bekleyeyim diyordum ama beklemiyimmi ki
Sabahki yaptığınız testın resmini atabılırmısınız.Sabah da yaptm yine silikti.. iki saat sonra kirmizilari gordum sanirim yine dusuk yaptm.. hayirlisi napalim
Yeelesme kanaması olmadığında emin misiniz.hayırlısı olsun hakkınızda.Sabah da yaptm yine silikti.. iki saat sonra kirmizilari gordum sanirim yine dusuk yaptm.. hayirlisi napalim
Hakkında hayırlısı canim cokmu geldi kanama yerlsme olmasn?Sabah da yaptm yine silikti.. iki saat sonra kirmizilari gordum sanirim yine dusuk yaptm.. hayirlisi napalim