• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik cizgi varmi yokmu cozemedim bakarmisinizzzz

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
Testi yaptim 10 dk bekledim sonra silik cizgi var gibi geldi normalde testler boylemi bilmedigimden yardima ihtiyacim var :KK17:
20160611_124355.jpg

Var canım. Çatlatma iğnesi falan olmadiysan pozitif bence. Hayırlı olsun :)
tesekkur ederim:)) yok olmadım catlatma ignesi hatta bebek bile dusunmuyorduk korunuyorduk:)) pazartesi yine kan testi icin doktora gidicem ama gercekten dediginiz gibi hamileysem cok sasırıcam ya:))

Baska fikri olan varmio_O
Tatlım spor yarışması arkadaşım...
Çok net gözüküyor ikinci çizgi...
Normalde yorum yapmamm ama bariz varr..
Başka test varsa tekrar dene..
Rabbim tamamına erdirsin.

Tatlım spor yarışması arkadaşım...
Çok net gözüküyor ikinci çizgi...
Normalde yorum yapmamm ama bariz varr..
Başka test varsa tekrar dene..
Rabbim tamamına erdirsin.
Test aldim yarin deniyim bide dedim.pzrteside kan testi yaptirmayi dusunuyorum amin canimm cok tesekkurler

İkinci çizgiyi görüyorum..
Adetin çok geçmemiş bu sebeple ikinci çizgi silik olabilir.Testi tekrarla ve mutlaka kan tahlili yaptır canım:KK66:
Rabbim gönlünüze göre versin.Hayırlısı olsun inşaallah..
aminn tesekkur ederimm:KK36: yarın tekrarlıyıp pazarteside kan testi yaptırıcam bklemiyordum hic valla tuhaf oldum :KK64:

bugun yine yaptım hic cizgi cıkmadı:olamaz: sanırım en iyi sonucu kan testi vericek dun oyle bugun boyle idrar testlerinede guvenilmiyor demekkio_O

Yok gıbı bence bıkac gun sonra tekrar dene benimde sılıktı ama bunun gıbı de deıldı

Cnm bu testlre pek guven olmaz ne sitresler yarattı bu testler bana git bir kan testi al daha sağlık lı ve de hemen cıkar

doktora gittim ultrasonda baktı rahimde kalınlasma var biraz dedi gebelik belirtisi olabilirmis kese gorunmuyor erken zamanlarda dedi..kan testi yaptı ogleden sonra alıcam nee olcak acabao_O

Back