Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım. Çatlatma iğnesi falan olmadiysan pozitif bence. Hayırlı olsun :)Testi yaptim 10 dk bekledim sonra silik cizgi var gibi geldi normalde testler boylemi bilmedigimden yardima ihtiyacim var
Eki Görüntüle 1845450
tesekkur ederim:)) yok olmadım catlatma ignesi hatta bebek bile dusunmuyorduk korunuyorduk:)) pazartesi yine kan testi icin doktora gidicem ama gercekten dediginiz gibi hamileysem cok sasırıcam ya:))Var canım. Çatlatma iğnesi falan olmadiysan pozitif bence. Hayırlı olsun :)
tamam alıyım bir tane daha benBi tane daha dene bakalım yarın sabah
Tatlım spor yarışması arkadaşım...Baska fikri olan varmi
Test aldim yarin deniyim bide dedim.pzrteside kan testi yaptirmayi dusunuyorum amin canimm cok tesekkurlerTatlım spor yarışması arkadaşım...
Çok net gözüküyor ikinci çizgi...
Normalde yorum yapmamm ama bariz varr..
Başka test varsa tekrar dene..
Rabbim tamamına erdirsin.
Evet 2-3 gun once olmam lazimdiRegl Günün geçti mi
aminn tesekkur ederimm yarın tekrarlıyıp pazarteside kan testi yaptırıcam bklemiyordum hic valla tuhaf oldumİkinci çizgiyi görüyorum..
Adetin çok geçmemiş bu sebeple ikinci çizgi silik olabilir.Testi tekrarla ve mutlaka kan tahlili yaptır canım
Rabbim gönlünüze göre versin.Hayırlısı olsun inşaallah..
Nasip canımaminn tesekkur ederimm yarın tekrarlıyıp pazarteside kan testi yaptırıcam bklemiyordum hic valla tuhaf oldum
O zaman Hemen kan testi yaptır, silik çizgi belli belirsiz, kan testi en doğrusu... Umarım bebiş yoldadır:))gEvet 2-3 gun once olmam lazimdi
bugun denedm cıkmadı farklı markaydıYok gıbı bence bıkac gun sonra tekrar dene benimde sılıktı ama bunun gıbı de deıldı