• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik Çizgi Var Mı?

kelebekkkkkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
378
111
18
26
Yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum 1 yıldır. Hastalanmama yaklaşık 8 gün kala belirgin şekilde kahve akıntı geldi birdaha gelmedi ertesi gün kasıklarıma ağrı girdi saplantı şeklinde sabahında test yaptım ne olur ne olmaz diye ihtimal vermiyorum çünkü hap kullandığım için hasta olmamada yaklaşık bir hafta altı gün vardır. Hapın bitmesinede 3 gün var .Eskidende şüphelenip yapmıştım ama hafif silikte olsa hiç olmuyordu. Sizce durum ne?
 
Test
 

Eklentiler

  • IMG_1143.jpeg
    IMG_1143.jpeg
    95,8 KB · Görüntüleme: 42
Sonuç ne oldu acaba
Henüz regl olmadım pazartesi son hapı içtim 4 gün oldu bekliyorum olmayı kahverengi akıntı geldi bugün anlayamadım ihtimalde vermiyorum ikinci test yaptığımda çıkmadı çizgi gerçi sabah yapmamıştım ama beklemdeyim
 
Back