Silik çizgi var mı?

KaraafEzki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
37
27
3
25
Merhabalar. 11 aydır bebek istiyoruz ya ben görmek istediğim için görüyorum yada belkide vardır. Silik çizgi varmı sizce hanımlar

Eklentiler

• A681618C-1F9D-481E-812F-D45556022E59.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 613
  • CEB9F0C8-A594-4F9A-A65E-B7EFD0C0F6A8.jpeg
    167,7 KB · Görüntüleme: 662
Canımm, var gibi sanki. ama test biraz beklemiş gibi duruyor. kaç dk sonra belirdi bu ?
eğer var ise kanda mutlak çıkar, özelde bi kan ver istersen 1 saate alırsın sonucu. Rabbim hayırlısını versin

Canımm, var gibi sanki. ama test biraz beklemiş gibi duruyor. kaç dk sonra belirdi bu ?
eğer var ise kanda mutlak çıkar, özelde bi kan ver istersen 1 saate alırsın sonucu. Rabbim hayırlısını versin
Yarım saat geçmişti ben gördüğümde. İki gün kaldı adet günüme olmazsam kan vereyim

Çok hafif bir çizgi var en temizi kan testi hemen yaptırıp sonucu öğrenin bence

5dk içinde çıktı ise var diyor test sonucu.
Inşallah tez vakitte nasip olursa arkadaşım.

5 dakika önce test yaptım bir saatlik idrarımla direk silik bir çizgi çıktı birde siz bakarmısınız üstteki sabah yaptığım alltaki 5 dk önce

Eklentiler

• 1485CDAD-EEF3-4CC3-8DED-03B803F7038E.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 589
Regl geçince tekrarla bence testi. Böyle silik var mıydı yok muydu uğraşmazsın.
İnşallah vardır

Arkadaşlar hcg test sonucum 11,52 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırıcam sizce hamilelik varmı. 0-5 arası yok üstü var yazıyor kağıtta

Arkadaşlar hcg test sonucum 11,52 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırıcam sizce hamilelik varmı. 0-5 arası yok üstü var yazıyor kağıtta
Benim adet 3 gün geçtiği halde 9'du. Stres yapmayın, yükselir yavaş yavaş daha sizin bat bile gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…