- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 53
- 28
- Konu Sahibi Melek_kizim
-
Sizinki pozitif
Silik bir çizgi var ama birkaç gün sonra yeniden bir test yapın ya da kan verin bir.sizde görüyormusunuz? Adetime daha 6 gün var, ve daha yeni yaptim testi
Seninkinde hayalet cizgiyi görüyorum. Muhtemelen pozitif yine de 5 gun sonra sabahtan yapin testisizde görüyormusunuz? Adetime daha 6 gün var, ve daha yeni yaptim testi
Insallah yaSizinki pozitif
Hayalet cizgi ne oluyor? Almanyada kaldigim icin bu tür kelimeleri pek bilmiyorudaSeninkinde hayalet cizgiyi görüyorum. Muhtemelen pozitif yine de 5 gun sonra sabahtan yapin testi
Yani var gibi yenilemen gerekHayalet cizgi ne oluyor? Almanyada kaldigim icin bu tür kelimeleri pek bilmiyoruda
Gölge gibi çok belli olmuyor ışığa tutunca bile az görünüyor yaniHayalet cizgi ne oluyor? Almanyada kaldigim icin bu tür kelimeleri pek bilmiyoruda
Gözün aydın canım bide kaset testle yapsaydın sanki bunlarda yanılma oluyo diyolar inşallah bebeşin vardırAdetim bi gün gecikti sizce hamilelik varmı
Bende böyle öğrendim canım gözün aydın sağlıkla gelsin inşallahMerhaba hanimlar bu hamilelikmi?Eki Görüntüle 2844892
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?