- 19 Mart 2024
- 66
- 25
- 3
- Konu Sahibi ebrulimebrulim94
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hemen belirdi kan vericem . Çok teşekkür ederimİlk 10 dk içinde çıktıysa hayırlı olsunnnn
Kızlar gebelik var mı sizce
Sence bu çizgi silikmi? Bariz belli.
Hayırlı olsun
Verdim kanda beta 198 çıktı , kaç haftalık oluyor acaba darısı sizlere inşallahVerdin mi kan canım
Sağlıcakla sizde bu haberi alırsınız inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBizlerede dua et canım bende 10 aydır istiyorum bu ay 11 aya girdik
Bende senin gibiyim canım benim adete altı gün kaldı yarın sabaha yine test yapıcamHayırlı olsun, benim de adetime 1 hafta var hayali çizgi var gözle daha net görülüyor. Sizce var mı gebelik ?
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucaginiza alin. adetin kaçıncı günü çıktı acabaKızlar gebelik var mı sizce
Silik değil bariz varım diyor hadi hayırlı olsun inşallah kanla netlesirEvet hemen belirdi kan vericem . Çok teşekkür ederim
Ben gördüm çizgiyi ilk idrarla.mi yaptın varsa zaten silik çıkar 7 gün var inşallah vardirHayırlı olsun, benim de adetime 1 hafta var hayali çizgi var gözle daha net görülüyor. Sizce var mı gebelik ?
İlk idrar değildi ancak ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı şimdi adete 4 gün var beklemedeyimBen gördüm çizgiyi ilk idrarla.mi yaptın varsa zaten silik çıkar 7 gün var inşallah vardir