- 20 Aralık 2022
- 4.248
- 1.695
- 63
Canım kan ver silik testlerin yeni olduğu için olabilir inşallah vardır canımAmin amin inşallah
Kızlar merhaba gebelik testleri bunlar, mor ve yanındaki testi bugün yaptım sağdakini de dün yapmıştım tam kandil gününde siliği görmek çok tuhaf oldu2.5 yıldır hep hüsran
Sizce nasıl var mı ama az da olsa koyulaşma olması gerekmez mi kan vermeye gidicem de koyulaşsın öyle gidiyim diyorum
Eki Görüntüle 3198060
Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın mücadelesi çok zorCanım kan ver silik testlerin yeni olduğu için olabilir inşallah vardır canım
Canım ne yaptın kan verdinmiAmin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın mücadelesi çok zor
Yok daha vermedim 1 inde vericem inşallah ya her gün testi deniyim günden güne koyulaşırsa öyle gidiyim diye düşündüm koyulaşırsa tabiCanım ne yaptın kan verdinmi
İnşallah koyulaşır canım kasiklarinda nasıl ağrı varYok daha vermedim 1 inde vericem inşallah ya her gün testi deniyim günden güne koyulaşırsa öyle gidiyim diye düşündüm koyulaşırsa tabikasıklarımda göğüslerimde ağrı var
Ya sanki her an adet olucakmışım gibi ağrı saplanıyo bazen sadece uzun süren ince sızı bazen sancı gelip gidiyo oturup kalkmada falan bide şöyle bişeye dikkat ettim, öyle mi denk geldi onu da bilmiyorum bu ara gün içinde akıntı geliyo kasık ağrısı da başlıyo yani afedersiniz beyaz ve sulu çamaşır değişiyorum sürekli çok fazla geliyo bende sürekli ha tamam geldi adet diye bakıyorum yok akıntı valla anlamadım hiçbişey göğüslerimde çok dolgunluk, ağrı var dokununca arada belime de ağrı giriyo ama midemde bişey yok ama herkesin midesi bulanmış başı dönmüş bende yok bunlar ayy çok uzun yazdım:)İnşallah koyulaşır canım kasiklarinda nasıl ağrı var
Ben iki hamilelik geçirdim bende hiç sulu beyaz akıntı gelmedi ama okuduğum bazı forumlarda gebelik içinde oluyormuş göğüs dolgunluğu hamilelikte oluyor canım inşallah hakimizda hayırlısı olsunYa sanki her an adet olucakmışım gibi ağrı saplanıyo bazen sadece uzun süren ince sızı bazen sancı gelip gidiyo oturup kalkmada falan bide şöyle bişeye dikkat ettim, öyle mi denk geldi onu da bilmiyorum bu ara gün içinde akıntı geliyo kasık ağrısı da başlıyo yani afedersiniz beyaz ve sulu çamaşır değişiyorum sürekli çok fazla geliyo bende sürekli ha tamam geldi adet diye bakıyorum yok akıntı valla anlamadım hiçbişey göğüslerimde çok dolgunluk, ağrı var dokununca arada belime de ağrı giriyo ama midemde bişey yok ama herkesin midesi bulanmış başı dönmüş bende yok bunlar ayy çok uzun yazdım:)
Amin inşallahBen iki hamilelik geçirdim bende hiç sulu beyaz akıntı gelmedi ama okuduğum bazı forumlarda gebelik içinde oluyormuş göğüs dolgunluğu hamilelikte oluyor canım inşallah hakimizda hayırlısı olsun
Güzel düşün güzel olsun canım teste göre var gibi umarım sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıklı ilerlerAmin amin inşallah
Kızlar merhaba gebelik testleri bunlar, mor ve yanındaki testi bugün yaptım sağdakini de dün yapmıştım tam kandil gününde siliği görmek çok tuhaf oldu2.5 yıldır hep hüsran
Sizce nasıl var mı ama az da olsa koyulaşma olması gerekmez mi kan vermeye gidicem de koyulaşsın öyle gidiyim diyorum
Eki Görüntüle 3198060
Kuzum sonucun ne çıktı merak ettim :)Canım sonucun ne çıktı acaba
Sonuç ne çıktı kuzumBugün adet günümdü olmadım pazartesi gününe kadar bekliycem olmazsa kan vericem canım inşallah vardır
Adet oldum bitti bu ay inşallah canım. Artık yoruldum valla heray hüsran olmaktan 1 yıl olduSonuç ne çıktı kuzum
Amin amin inşallah
Sizce nasıl var mı ama az da olsa koyulaşma olması gerekmez mi kan vermeye gidicem de
Adet oldum bitti bu ay inşallah canım. Artık yoruldum valla heray hüsran olmaktan 1 yıl oldu
Ben ocakt adet oldum şuanda bir haftam var bekliyorumKuzum sonucun ne çıktı merak ettim :)
Acaba hamilesimisinz merak ettimAmin amin inşallah
Eki Görüntüle 3198060
Benim testime bakabilir misin ben silik çizgi gördüm gibi 23 Şubat regl tarihimBen ocakt adet oldum şuanda bir haftam var bekliyorum
Canım ben tam göremedim ama sanki var gibi biraz daha geçse günün kaç gün var adetineBenim testime bakabilir misin ben silik çizgi gördüm gibi 23 Şubat regl tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?