Gebelik var gibi gidip kan verin bence hemen :)Merhaba hanımlar 1 yıldır korunmamamıza rağmen çocuğum olmuyor bu ay ovülasyon la değerlendirdim neredeyse hergün denedim pazar günü acayip bir kasık ağrısı ve rahimde sancı oldu doğum sancısı gibi oturamadım üstüne. Sonra 2. Resimdeki ovülasyon testlerini yaptım dünle bugün diğer yaptığım zamanlardan biraz daha belirgin şüphelendim erken gebelik testi yaptım 7 günüm olmasına rağmen çok silik çizgi çıktı gözle daha net görülüyor sizlerde görüyor musunuz yardımcı olur musunuz lütfen
Eki Görüntüle 3190669 Eki Görüntüle 3190670
Teşekkür ederim daha 7 gün var biraz daha beklemeyi düşünüyorum koyulaşma olduğunda gidip veririmGebelik var gibi gidip kan verin bence hemen :)
Ben 8 gün kala öğrenmiştim ama kimyasal oldu maalesef beklemeniz tabi daha iyi sonuç verir Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahTeşekkür ederim daha 7 gün var biraz daha beklemeyi düşünüyorum koyulaşma olduğunda gidip veririm
Amin canım inşallah Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah beni de unutmasınBen 8 gün kala öğrenmiştim ama kimyasal oldu maalesef beklemeniz tabi daha iyi sonuç verir Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Var gibi ama kan için çok erken adet geçmesini bekleyin tebrik ederimMerhaba hanımlar 1 yıldır korunmamamıza rağmen çocuğum olmuyor bu ay ovülasyon la değerlendirdim neredeyse hergün denedim pazar günü acayip bir kasık ağrısı ve rahimde sancı oldu doğum sancısı gibi oturamadım üstüne. Sonra 2. Resimdeki ovülasyon testlerini yaptım dünle bugün diğer yaptığım zamanlardan biraz daha belirgin şüphelendim erken gebelik testi yaptım 7 günüm olmasına rağmen çok silik çizgi çıktı gözle daha net görülüyor sizlerde görüyor musunuz yardımcı olur musunuz lütfen
Eki Görüntüle 3190669 Eki Görüntüle 3190670
Teşekkür ederim evet çok erken daha 7 gün var takip edicem 3 gün kala koyulaşma ya göre vermeyi düşünüyorum bu bile heyecanlandırdı beni 1 yıldır uğraşıyorum aşılama yapılacaktı artıkVar gibi ama kan için çok erken adet geçmesini bekleyin tebrik ederim
Bende bir yıldır deniyordum canım 12. Ay düşükle öğrendim hamileliği iki ay sonra şimdi yine hamileyim sukrolsun hemen peşindenTeşekkür ederim evet çok erken daha 7 gün var takip edicem 3 gün kala koyulaşma ya göre vermeyi düşünüyorum bu bile heyecanlandırdı beni 1 yıldır uğraşıyorum aşılama yapılacaktı artık
Amin canım inşallah teşekkür ederim rabbim sizi de bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah bu sefer bende mutlu haberi alırım inşallahBende bir yıldır deniyordum canım 12. Ay düşükle öğrendim hamileliği iki ay sonra şimdi yine hamileyim sukrolsun hemen peşindenadete 6 gün kala öğrendim 5 gün gecikince kan verdim beta 4700 olmuştu çoktan adet gecmesini beklemek daha doğru oluyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım sonucun ne çıktı acabaTeşekkür ederim evet çok erken daha 7 gün var takip edicem 3 gün kala koyulaşma ya göre vermeyi düşünüyorum bu bile heyecanlandırdı beni 1 yıldır uğraşıyorum aşılama yapılacaktı artık
Canım sonucun ne çıktı acaba
İnşallah canımBugün adet günümdü olmadım pazartesi gününe kadar bekliycem olmazsa kan vericem canım inşallah vardır
Canım var gibi kaç dk çıktı gunun gectimiMerhabalar öncelikle inşallah hamilesinizdir
Ben de 2 test yaptım 2sinde de silik çizgi görüyorum akşam vakitlerinde yaptım 2sini de , sizce var mıdır gebelik
12 ocakta olmam gerekiyordu olmadım 15gun olmuş olmayalı normalde yapmayacaktım çünkü geçen ay tarlusal kullanmıştım düzensiz oluyorum , 1.'yi net diyemem ama 2. Bi 10 dk içinde belli olmuştur yemek yedim o ara çok sürmedi ondan eminim yani 2 testte de silik çizgi görüyorum inşallah kendimi kandırmıyorumdur bu deFa sormak istedim artık çünkü insan kendi kendini iyiyoCanım var gibi kaç dk çıktı gunun gectimi
12 ocakta olmam gerekiyordu olmadım 15gun olmuş olmayalı normalde yapmayacaktım çünkü geçen ay tarlusal kullanmıştım düzensiz oluyorum , 1.'yi net diyemem ama 2. Bi 10 dk içinde belli olmuştur yemek yedim o ara çok sürmedi ondan eminim yani 2 testte de silik çizgi görüyorum inşallah kendimi kandırmıyorumdur bu deFa sormak istedim artık çünkü insan kendi kendini iyiyo
Yarın doktor randevum var gideceğim bakalım dua et lütfen bugün kandil benim için bende anne olmak istiyorumAynen canim ben testlerde artik güvenmiyorum zaten günün geçmiş niye kan vermedin
İnşallah canım bu gece bütün anne olmak isteyenlere dua ettim inşallah seninde yüzün gülerYarın doktor randevum var gideceğim bakalım dua et lütfen bugün kandil benim için bende anne olmak istiyorum
Amin amin inşallahİnşallah canım bu gece bütün anne olmak isteyenlere dua ettim inşallah seninde yüzün güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?