• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi neden koyulaşmıyor ?

Mrb bende aynı durumdayım şuan iki gün arayla gebelik testi yaptım silik çizgi var ama koyulaşması gerekmiyor muydu :KK43: geçen yılda kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum.. adetimden ikigün önce yaptım bugün adet günüm. Kan tahlilinxde beta hcg kaç çıkmıştı acaba
Bayaaaa geç koyulaşıyor canım 🥰 Kandaki oranla, idrar arasında fark oluyor malum geç yansıyor.. Ben keseyi gördüğüm halde meraktan yaptığımda hala tam koyu değildi... Normal yani 🥰 2 bin 3 bin arası keseyi görebilirsin o zamana kadar 2 günde bir en az %70 lik artış olmalı benimki 2 den de fazlaya katlıyodu...

Edit: Konu hortlatılmış yeni fark ettim :((

Cuma günü test yaptım silik ikinci çizgi gördüm hatta post açtım buraya çoğunluk pozitif dedi.Kan testine gittim dün ama sonuç pazartesi çıkacak dediler ben de yarın kan verip aynı gün öğreneceğim dün de yaptım yine aynı 3 silik çizgi bu sabah yine yaptım hep silik çizgi adetim 2 gün gecikti kşmyasal olabilir mi hiç koyulaşmıyor iki günde koyulaşırdı dimi ? üstteki cuma gündü yaptığım test alttaki de az önce yaptığım her iki çizgi de 10 saniyede çıktı aralarında 2 gün var ama farklılık yok 😢
Hamile kaldınız mı acaba benimde 5. Gün tek embriyo transferin 6. Gününden itibaren erken gebelik testi yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyor ve koyulaşmıyor bugün ise 9. Günüm

Back