• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi neden koyulaşmıyor ?

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.036
6.766
398
Cuma günü test yaptım silik ikinci çizgi gördüm hatta post açtım buraya çoğunluk pozitif dedi.Kan testine gittim dün ama sonuç pazartesi çıkacak dediler ben de yarın kan verip aynı gün öğreneceğim dün de yaptım yine aynı 3 silik çizgi bu sabah yine yaptım hep silik çizgi adetim 2 gün gecikti kşmyasal olabilir mi hiç koyulaşmıyor iki günde koyulaşırdı dimi ? üstteki cuma gündü yaptığım test alttaki de az önce yaptığım her iki çizgi de 10 saniyede çıktı aralarında 2 gün var ama farklılık yok 😢

Eklentiler

• 20190927_163726.jpg
    20190927_163726.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 834
  • 20190929_091130.jpg
    20190929_091130.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 853
Cuma günü test yaptım silik ikinci çizgi gördüm hatta post açtım buraya çoğunluk pozitif dedi.Kan testine gittim dün ama sonuç pazartesi çıkacak dediler ben de yarın kan verip aynı gün öğreneceğim dün de yaptım yine aynı 3 silik çizgi bu sabah yine yaptım hep silik çizgi adetim 2 gün gecikti kşmyasal olabilir mi hiç koyulaşmıyor iki günde koyulaşırdı dimi ? üstteki cuma gündü yaptığım test alttaki de az önce yaptığım her iki çizgi de 10 saniyede çıktı aralarında 2 gün var ama farklılık yok 😢
kurudukca belirginlesicek sıkma canini hamilesin

Canım bence koyulaşma var.
İçin rahat olsun.
Test markası, yoğun sıvı tüketimi, aynı saatte yapmamış olman ben duruma sebep olabilir.
Ama yine de ben koyulaşma olduğunu görüyorum
İlk yaptığım albi idi onun hakkında kötü yorumlar okuyunca dün 2 tane de pyro clinice aldım birini dün birini de bu sabah yaptım çizgiler hep aynı umarım bebeğim benimledir 😊

Ovülosyon testi gibi değil ki bu çok koyu olsun?!

Bariz ortada, para verme birsürü boşyere. Yarın da kan verecekmişsin zaten, olmuştur, 4 - 5 haftalık. Sağlıkla al kucağına.

asli1993 asli1993 çizgi falan görülmüyor, ancak sen zaten çocuğun doğacağı takvimi eklemişsin, neden sorma gereği duydun acaba?

Ovülosyon testi gibi değil ki bu çok koyu olsun?!

Bariz ortada, para verme birsürü boşyere. Yarın da kan verecekmişsin zaten, olmuştur, 4 - 5 haftalık. Sağlıkla al kucağına.

asli1993 asli1993 çizgi falan görülmüyor, ancak sen zaten çocuğun doğacağı takvimi eklemişsin, neden sorma gereği duydun acaba?
onu totem olarak.koydum catlatma ignesinin 13. günü bugün

Bence koyulasma var canım iyi düşün kötüye yorma sağlıkla ilerlesin inşAllah

kan testi sonucu ne oldu?

Mrb bende aynı durumdayım şuan iki gün arayla gebelik testi yaptım silik çizgi var ama koyulaşması gerekmiyor muydu :( geçen yılda kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum.. adetimden ikigün önce yaptım bugün adet günüm. Kan tahlilinxde beta hcg kaç çıkmıştı acaba

4 haftalığa yakın hamileymişim 😊 2 gün arayla 2 kez kan testi yaptırdım değerlerim ikiye katlanmış doktorum haftaya keseyi görmeye çağırdı
Mrb bende aynı durumdayım şuan iki gün arayla gebelik testi yaptım silik çizgi var ama koyulaşması gerekmiyor muydu :KK43: geçen yılda kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum.. adetimden ikigün önce yaptım bugün adet günüm. Kan tahlilinxde beta hcg kaç çıkmıştı acaba

Mrb bende aynı durumdayım şuan iki gün arayla gebelik testi yaptım silik çizgi var ama koyulaşması gerekmiyor muydu :KK43: geçen yılda kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum.. adetimden ikigün önce yaptım bugün adet günüm. Kan tahlilinxde beta hcg kaç çıkmıştı acaba
Kan tahlilinde 194,21 çıkmıştı 2 gün sonlar da 350 küsürdü.Ama maalesef 9.haftada bebeğimi kaybettim 😢

İlk boş gebelik dediler 1 hafta sonra embriyo oluştu ama ya kalbi hiç atmadı ya da durmuş dediler ölmüş kanamam da başlamıştı kürtaj oldum 😢 Bu ayın sonunda tekrar deneyeceğiz umarım unuturuz bu acıları da 😊 İnşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeğine evlatla imtihan çok zor

Kan tahlilinde 194,21 çıkmıştı 2 gün sonlar da 350 küsürdü.Ama maalesef 9.haftada bebeğimi kaybettim 😢
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese benim de bugün yarın adet günüm, test yaptırdım bugün 32 çıktı haftaya tekrar gidicem iki güne bir test vermek de çok zor kimyasal gebelik geçirdim geçen yıl tam bi yıl sonra elde ettik bu sonucu Rabbim hayırlısını versin hepimize dua etmekten başka çaremiz yok..

Back