Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çizgi göremedim malesef ama en neti kan verin
Kendimi kandirmaktan başka bir şey değil sanırımTest bozuk olabilir tekrarlayın
Kötü düşünmeyin inşallah gönlünüzce olurKendimi kandirmaktan başka bir şey değil sanırım![]()
İnşallah teşekkür ederimKötü düşünmeyin inşallah gönlünüzce olur![]()
Doktor catlatma ignesi diyor yaptırmadı 1.5 senelik evliyim kendim denemek istedim ama olmayacak gibi2. Çizgi o kadar kenarda olmuyordu sanki. Baska testle deneyin bence
İnsallah gönlünüzce olurDoktor catlatma ignesi diyor yaptırmadı 1.5 senelik evliyim kendim denemek istedim ama olmayacak gibi![]()
Benim testimde buna benziyordu ve bugün regl oldum. Adetiniz geçti mi?Benimkine de bakarmısınız acaba
Yok adetim geçmedi daha 10 gün var ama şüpheleniyorum kasık ağrısı var ve bazen de az da olsa mide bulantısı çok çok hafif o yüzden yaptım daha çok erken biliyordum da daha önce hiç böyle bile çıkmamıştıBenim testimde buna benziyordu ve bugün regl oldum. Adetiniz geçti mi?
Birkaç gün daha geçince tekrar edersiniz. Daha da koyu olması gerek eğer pozitifseYok adetim geçmedi daha 10 gün var ama şüpheleniyorum kasık ağrısı var ve bazen de az da olsa mide bulantısı çok çok hafif o yüzden yaptım daha çok erken biliyordum da daha önce hiç böyle bile çıkmamıştı
Var ama demi 5. Dk dan sonra silik oldu öyle uzun beklemedim de kuruma çizgisi olsun hala var mesela o çizgiBirkaç gün daha geçince tekrar edersiniz. Daha da koyu olması gerek eğer pozitifse
Ben çizgiyi görüyorum bir de markası ne? Bazı markalar için yanlış pozitif gösteriyor diyorlarVar ama demi 5. Dk dan sonra silik oldu öyle uzun beklemedim de kuruma çizgisi olsun hala var mesela o çizgi
Bu markaBen çizgiyi görüyorum bir de markası ne? Bazı markalar için yanlış pozitif gösteriyor diyorlar
Elinde başka marka var mı canım buna iyi değil diyor kullananlar ben kullanmadım hiçBu marka
Bende ilk defa kullandım zaten başka yoktu bunu aldım daha erken olduğu için 1 hafta sonra aliyim yapiyim diyorum olsa yapıcam da hemenElinde başka marka var mı canım buna iyi değil diyor kullananlar ben kullanmadım hiç