Tabiki öyle Rabbim nezaman nasip ederse hayırlısı böyleymiş demekkiRica ederiz canim moralini bozma hayirlisi buymus demek sahsen bende pcosluyum rabbim buyuk hayirlisi ne zamansa o zaman olur elbet demek daha vaktimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki öyle Rabbim nezaman nasip ederse hayırlısı böyleymiş demekkiRica ederiz canim moralini bozma hayirlisi buymus demek sahsen bende pcosluyum rabbim buyuk hayirlisi ne zamansa o zaman olur elbet demek daha vaktimiz var
Daha önce saatlerce beklemesine rağmen hiç çizgi çıkmazdı bugün böyle görünce acaba mı diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi hayırlısı böyleymiş canımBende pko luyum test im 1 saat beklediği zaman aynen böyle yalanci pozitif çıkıyor, ilk 10 dk da çıkıyor zaten gebelik varsa
Aynen hayırlısı canım, ins en kısa sürede hamile kalırsın, pko bas belası gibi ben de kalamıyorum hamileDaha önce saatlerce beklemesine rağmen hiç çizgi çıkmazdı bugün böyle görünce acaba mı diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi hayırlısı böyleymiş canım
Bence test hatalı. Biraz daha bekle erken gibi dahaBen de birsey sormak isdiyom. Atet ocak 7 dinde oldum. Ve. 3gun once test yaptim. Sol kasik agrim var. migdem bulaniyor. Ama oglen. Bir az akinti pempe geldi ara ara. Hamilemiyim acaba
ilk idrarda bir daha yapın inşallah olumlu sonuç alırsınızBen de birsey sormak isdiyom. Atet ocak 7 dinde oldum. Ve. 3gun once test yaptim. Sol kasik agrim var. migdem bulaniyor. Ama oglen. Bir az akinti pempe geldi ara ara. Hamilemiyim acaba
Bugun ezane gidim Ezaci bakdi hamilesin dedi ve gelen kanama durdu Cok az geliyor arada normelmis. Migde bulanti cok. Ve acikiyorium cok.Sabah ilk idrarda yapın
ilk idrarda bir daha yapın inşallah olumlu sonuç alırsınız
İnsan tabiki ümütleniyor ama biz pcoslular olarak ph yuksek canim o yuzden boyle silik verme olasigi yuksekDaha önce saatlerce beklemesine rağmen hiç çizgi çıkmazdı bugün böyle görünce acaba mı diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi hayırlısı böyleymiş canım
Silik görünüyor bence iki üç gün geçince 6 saat kadar bekleyen idrarla sabah uyanınca falan tekrarlayın doğru sonucu alırsınız biliyorum beklemek çok zor geliyor ben de aynı seyleri yaşıyorum inşallah gönlünüze göre olur. HayirlisiylaKızlar şaşı oldum bakarken sadece ben mi görüyorum anlamadım gitti fotografta olduğundan daha belirgin normalde bakabilir misiniz silik çizgi mi yoksa kuruma çizgisi mi
Bir sey soracam. Yerlesim kanamasi sol kasigimda Bir hareket gibi hisediyorum Neden kizlar. Sanki ucak arada oluyor ve migde m bulaniyor sizce nedirBence test hatalı. Biraz daha bekle erken gibi daha
Maalesef görünmüyor ikinci çizgi canımBişey görüyor musunuz ?