Kızlar şaşı oldum bakarken sadece ben mi görüyorum anlamadım gitti fotografta olduğundan daha belirgin normalde bakabilir misiniz silik çizgi mi yoksa kuruma çizgisi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 / 4 günlük gecikme söz konusu ama pkoluyum geç döllenme olabilir mi kuruma çizgisi mi anlayamadımYok ya baya görünüyor ama adete ne kadar var veya geçti mi
Yok ya baya görünüyor ama adete ne kadar var veya geçti mi
İşte onu bilmiyorum sürekli negatiften sıkıldığım için 4 dakika olduğunda kaldırıp attım çünküNe kadar zamanda çıktı?
Sabaha bir daha ilk idrarla yapın ilk 10 dk bekleyin sonucu. Bundan emin olamadımİşte onu bilmiyorum sürekli negatiften sıkıldığım için 4 dakika olduğunda kaldırıp attım çünkü
Şimdi yapsam peki sabahı beklemeden ilk idrar olması şart mıSabaha bir daha ilk idrarla yapın ilk 10 dk bekleyin sonucu. Bundan emin olamadım
Hayır değil akşam üzeri yapmıştımOlabilir, ilk idrar mı
Sanırım nöbetçi eczaneye gidicem akşam trafiğine biraz dinince sabaha kadar bekleyip umutlanmamak için çok teşekkür ederimben öğlen yapmıştım canım,fark etmez
hayırlısı olsun canım artimed marka alma beni çok yanıltı bilgin olsun canım yazarsın:)Sanırım nöbetçi eczaneye gidicem akşam trafiğine biraz dinince sabaha kadar bekleyip umutlanmamak için çok teşekkür ederimhayırlısı
Gayet de cizgi gozukuyor aslinda testi tekrarlayin veya kesin sonuc icin kan verin derimKızlar şaşı oldum bakarken sadece ben mi görüyorum anlamadım gitti fotografta olduğundan daha belirgin normalde bakabilir misiniz silik çizgi mi yoksa kuruma çizgisi mi
hayırlısı olsun canım artimed marka alma beni çok yanıltı bilgin olsun canım yazarsın
dikkat ederim teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinhayırlısı olsun canım artimed marka alma beni çok yanıltı bilgin olsun canım yazarsın:)
İnşallah tekrarliycam trafik biraz durulsun çıkıcam inşallahGayet de cizgi gozukuyor aslinda testi tekrarlayin veya kesin sonuc icin kan verin derim
Negatif maalesef çok teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız içinGuzel haberlerini bekliyoruz
Rica ederiz canim moralini bozma hayirlisi buymus demek sahsen bende pcosluyum rabbim buyuk hayirlisi ne zamansa o zaman olur elbet demek daha vaktimiz varNegatif maalesef çok teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için
Negatif maalesef çok teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için
Kızlar şaşı oldum bakarken sadece ben mi görüyorum anlamadım gitti fotografta olduğundan daha belirgin normalde bakabilir misiniz silik çizgi mi yoksa kuruma çizgisi mi