Kızlar 2 yıldır gebelik istiyorum ama düzenli bir Ovülasyon takibi falan yapmıyorum bu ay reglim 1 gün gecikti bende az önce test yaptım laboquick marka kaset test çok çok hayali bir çizgi var gibi ama beynim mi görmek istiyor emin olamadım foto da belli olması için efekt yaptım görebilecekmisiniz bakabilir misiniz
Kızlar 2 yıldır gebelik istiyorum ama düzenli bir Ovülasyon takibi falan yapmıyorum bu ay reglim 1 gün gecikti bende az önce test yaptım laboquick marka kaset test çok çok hayali bir çizgi var gibi ama beynim mi görmek istiyor emin olamadım foto da belli olması için efekt yaptım görebilecekmisiniz bakabilir misiniz
Zaten 7 yada 8. Dakika da gördüm belki daha erken çıkmıştır ama banyodan çıkıp salona camın yanına geçip öyle bakınca gördüm 5 dakikayı o an da geçmişti kuruma çizgisi dediğiniz gibi çıkmıyor diye bu testten 10 tane almıştım
Nöbetçi eczanede artimed vardı sadece almadım eve geldim tekrar laboquick yaptım yine çok silik çıktı 2 tane testim kaldı yarın sabah ilk idrarla yapacağım