Silik çizgi madurları

Yarenimm7914

kara biberimm=)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
873
1.182
113
31
Birçok kisi hamileligini ilk o güzel silik çizgiden öğreniyor ama o silik çizgiyle ümitlenip hüsrana uğrayanların sayısı daha fazla hepimizde bir umut adet günümüzü bekliyemiyoruz hayır almıcam desekte bir sekilde alıp testimizi yapıyoruz silik cizgiyi görüp birtane daha alıyoruz sonra birkac tane yedekli alıyoruz taki dayanamayıp kan testi yapana yada adet olana kadar heyecanla silik cizgimizi gosterdigimiz arkadaslarimiz esimiz dostumuz hamileligini bu sekilde ogrenmeleri nasip olan temiz kalpli insanlarimiz tebrik ettikce daha cok heyecanlanip kan testine bile inanmayip hatta uzerine adet olsak yerlesme kanamasina yorup bir umutla hayatina devam edenler umudumuz hep olsun dualarimiz hergun ama kendimizi uzmeyelim ben artik kendime soz veriyorum bundan sonra adet tarihim gecmeden kesinlikle test yapmayacagim

Kesinlikle katiliyorum canim. Bende üc senedir bu testlerden yorulmus biri olarak. KESINLIKLE GÜNÜM GECMEDEN ALMAYACAMMM o testlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…