- 24 Kasım 2021
- 54
- -29
- 26
-
- Konu Sahibi meldaaltuns
Merhaba hayırlı olsun ilk 10 15dk da çıkan çizgi doğruyu gösteriyor predictor güvenilir ben de onunla öğrenmiştim. Bence hamilesiniz kaset testte suan belli olması zor regli en azindan 2 3 gün geçmeli. Bence yarın bi beta hcg baktir hayirlisiAynı soruyu dün sormuştum ancak yanıtlayan olmadığı için tekrar soruyorum. Yumurtlama gününde ilişki yaşadık. Adet tarihim de 25'i dün predictor test yaptım görseli koyacağım silik ama bariz belli 2ci çizgi 2-3 dakikadan belirdi. Evde kaset test de vardı regl geçsin öyle yapayım dedim ama bekleyemedim heyecandan onu da yaptım. Onda daha daha silik bir çizgi çıktı gözle biraz daha net gözüken. Efekt koydum daha anlaşılabilir olması için fotoğraflara. Bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı? Regl günü tekrarlayacağım test ama yerimde duramıyorum. İnşallah hamileyimdir Testlere şimdi baktığımda çizgiler yok olmuş gibi çok az kalmış. Zaten 5 dakika içindeki sonuç önemli sanırım.. Yardım lütfenEki Görüntüle 2991421 Eki Görüntüle 2991422
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahAynı soruyu dün sormuştum ancak yanıtlayan olmadığı için tekrar soruyorum. Yumurtlama gününde ilişki yaşadık. Adet tarihim de 25'i dün predictor test yaptım görseli koyacağım silik ama bariz belli 2ci çizgi 2-3 dakikadan belirdi. Evde kaset test de vardı regl geçsin öyle yapayım dedim ama bekleyemedim heyecandan onu da yaptım. Onda daha daha silik bir çizgi çıktı gözle biraz daha net gözüken. Efekt koydum daha anlaşılabilir olması için fotoğraflara. Bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı? Regl günü tekrarlayacağım test ama yerimde duramıyorum. İnşallah hamileyimdir Testlere şimdi baktığımda çizgiler yok olmuş gibi çok az kalmış. Zaten 5 dakika içindeki sonuç önemli sanırım.. Yardım lütfenEki Görüntüle 2991421 Eki Görüntüle 2991422
Ne yaptınız kan testine gittiniz mi?Aynı soruyu dün sormuştum ancak yanıtlayan olmadığı için tekrar soruyorum. Yumurtlama gününde ilişki yaşadık. Adet tarihim de 25'i dün predictor test yaptım görseli koyacağım silik ama bariz belli 2ci çizgi 2-3 dakikadan belirdi. Evde kaset test de vardı regl geçsin öyle yapayım dedim ama bekleyemedim heyecandan onu da yaptım. Onda daha daha silik bir çizgi çıktı gözle biraz daha net gözüken. Efekt koydum daha anlaşılabilir olması için fotoğraflara. Bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı? Regl günü tekrarlayacağım test ama yerimde duramıyorum. İnşallah hamileyimdir Testlere şimdi baktığımda çizgiler yok olmuş gibi çok az kalmış. Zaten 5 dakika içindeki sonuç önemli sanırım.. Yardım lütfenEki Görüntüle 2991421 Eki Görüntüle 2991422
Merhabaa hayır gitmedim testi tekrarladım yeni soru olarak atacağım bakabilirsiniiizNe yaptınız kan testine gittiniz mi?
Bakarim tabi kiMerhabaa hayır gitmedim testi tekrarladım yeni soru olarak atacağım bakabilirsiniiiz
Canım benim de bugün silik bir çizgim çıktı reglime 7 gün var sen bu testleri yumurtlamadan kaç gün sonra yapmıştın?Aynı soruyu dün sormuştum ancak yanıtlayan olmadığı için tekrar soruyorum. Yumurtlama gününde ilişki yaşadık. Adet tarihim de 25'i dün predictor test yaptım görseli koyacağım silik ama bariz belli 2ci çizgi 2-3 dakikadan belirdi. Evde kaset test de vardı regl geçsin öyle yapayım dedim ama bekleyemedim heyecandan onu da yaptım. Onda daha daha silik bir çizgi çıktı gözle biraz daha net gözüken. Efekt koydum daha anlaşılabilir olması için fotoğraflara. Bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı? Regl günü tekrarlayacağım test ama yerimde duramıyorum. İnşallah hamileyimdir Testlere şimdi baktığımda çizgiler yok olmuş gibi çok az kalmış. Zaten 5 dakika içindeki sonuç önemli sanırım.. Yardım lütfenEki Görüntüle 2991421 Eki Görüntüle 2991422
Merhaba hamile misiniz acabaAynı soruyu dün sormuştum ancak yanıtlayan olmadığı için tekrar soruyorum. Yumurtlama gününde ilişki yaşadık. Adet tarihim de 25'i dün predictor test yaptım görseli koyacağım silik ama bariz belli 2ci çizgi 2-3 dakikadan belirdi. Evde kaset test de vardı regl geçsin öyle yapayım dedim ama bekleyemedim heyecandan onu da yaptım. Onda daha daha silik bir çizgi çıktı gözle biraz daha net gözüken. Efekt koydum daha anlaşılabilir olması için fotoğraflara. Bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı? Regl günü tekrarlayacağım test ama yerimde duramıyorum. İnşallah hamileyimdir Testlere şimdi baktığımda çizgiler yok olmuş gibi çok az kalmış. Zaten 5 dakika içindeki sonuç önemli sanırım.. Yardım lütfenEki Görüntüle 2991421 Eki Görüntüle 2991422
Ikinci cizgi gayet iyi gorunuyor haydi hayirlisi insallah bebis gelmistir .ve saglikla kucagina alirsin canimBi bakarsak sevinirim
Insallahhhh sağ olunIkinci cizgi gayet iyi gorunuyor haydi hayirlisi insallah bebis gelmistir .ve saglikla kucagina alirsin canimgünün gectimi ve belirtiler yadadinmi
Belki testi erken yaptin birkac gun daha bekle insallah positiv gorursun canimInsallahhhh sağ oluntransfer oldum ben, testi yaptığım gün 6.günüydü, ve test predictordu. Bugün de labaquik yaptim; tek çizgi cıktı Ama labaquik uzun zamandır dolapta bekliyodu, bozuk ta olabilir, umutlu bekleyisdeyiz