9 günde çıkacağını hiç sanmıyorum zaten gününüz geçtiğinde kaset testte çıkıyorEczaneden 2 farklı test aldım. Days doctor erken gebelik testi pembe silik 2. Çizgiyi çıkardı. Sente lady kaset test negatif. Days doctor yalancı pozitif çıkarıyor diye yorumları okuyunca haliyle çok üzüldüm. Yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti olsa kaset teste de çıkar mıydı ?
Sonuc ne olduAma bu vicdansızlık ya bu testi neden hala satıyorlar ki. 2-3 gün daha bekleyip başka marka test yapıcam artık.
Malesef negatif bugün yaptığım kaset test. Yarın bat günüm bekliyorum bakalım.Sonuc ne oldu
Cikardi bir gun kala aslinda. Bekleyip görelimMalesef negatif bugün yaptığım kaset test. Yarın bat günüm bekliyorum bakalım.
Aynen çıkardı. Bu ay elendim malesef.Cikardi bir gun kala aslinda. Bekleyip görelim
Kesinlikle katılıyorum days doctor ve artimed testlerinin piyasadan toplanması gerekiyor. Hata payı tabiki olabilir kul yapısı ama istisnasız her zaman pozitif çıkarıyor. Ben hiç kullanmadım iki markayı da ama burda bu test yüzünden hayal kırıklığına uğrayanları görünce çok sinirleniyorumAma bu vicdansızlık ya bu testi neden hala satıyorlar ki. 2-3 gün daha bekleyip başka marka test yapıcam artık.
Bu testlerde çizgi var. Kan verinBenim de ayni durumda 8 gun vardi santa lady ve atimedle yaptim biri pozitif biri negatif cikti bugun 5 gun sdete boyle çıkmıştı
Markası neydi silik çıkanın ?Var ama bugun kaset teste cikmadi 5 gun var adetime hic cizgi yoktu
Benim de sabah erken gebelik testinde silik çıktı sonra kaset test yaptım negatif. Gerçekten en iyisi kan testi bu ssilik çizgiler canımı sıktı.Markası neydi silik çıkanın ?
Artimed diMarkası neydi silik çıkanın ?
Bozuk gibi bu. İkinci çizgi üstte yatay çıkmış. Artımed yalancı pozitifiyle ünlü diye biliyorum. İnşallah sizinki gerçek pozitiftirBugun kaset test boyle cikti
Haberini bekliyorum o zaman gönlüne göre olsun inşallahSanta lafy de 9 gun varken silik cikardi kasettte cok karisti bnm is yarin kan verecegim
Bunlar bebetimeBugun kaset test boyle cikti