Silik çizgi hamile miyim 🙏

merve975834

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
26
11
27
Hanımlar umutlana umutlana bi hal olduk her seferinde elimiz de yüreğimizde boş kaldı şimdi bir umut soruyorum acaba hamilelik var mıdır çok silik olduğu için emin olamıyorum daha önce hamilelik geçirmiş olanlar lütfen yorumlayabilir mi 🙏

Eklentiler

• IMG_20241025_124916_320.jpg
    IMG_20241025_124916_320.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20241025_124912_611.jpg
    IMG_20241025_124912_611.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 68
Hanımlar umutlana umutlana bi hal olduk her seferinde elimiz de yüreğimizde boş kaldı şimdi bir umut soruyorum acaba hamilelik var mıdır çok silik olduğu için emin olamıyorum daha önce hamilelik geçirmiş olanlar lütfen yorumlayabilir mi 🙏
İlk 5 dk içşnde çektiyseniz fotoyu pozitif

İnşallah umarım 🙏 çok silik olduğu için emin olamadım bir kaç gün sonra testi tekrarlıyıcam ama insanın içi de içine sığmıyor sormak istiyor hastaneye de son haberlerden sonra insan artık güvenemiyor bende sizlere danışmak istedim 🙏🙏

Adetine kaç gün var canım silik bi 2. çizgi görünüyor inşallah vardır

ben gördüm silik çizgiyi, regl günü veya geçince kan verebilirsiniz.
hayırlı olsun şimdiden.

X