Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk testimi adetime 6 gün varken yaptım çok minik çizgi çıktı. Bence bir test yapabilirsin.Adetime 3 gun var cikarmi aceba idrar testinde
Ben ilk testimi adetime 6 gün varken yaptım çok minik çizgi çıktı. Bence bir test yapabilirsin.
Tebrikler sana da.hayirli olsun:)ben dun yaptim hamileyim digitalde idrar testinde de normal idrar testindede cikti tesekkurler
Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinben dun yaptim hamileyim digitalde idrar testinde de normal idrar testindede cikti tesekkurler
canım hayırlı olsun hangi test markası ile yaptın birde sabahmı yaptınCanlar testime bakınnn nolurrr :)) bu ne dememkk geliyor mu bebiiiişşş daha 4 gün var reglime
he birde dediki psikolojik olabilir dedi,yani tamam istiyorum ama psikolojik olarak ben idrar testine hormonumuda aktaramam ki böyle birşey olabilrimi tamam gebelik testi yanlıştır belki falan dese anlarımda ya kızlar kafam çok karışık çoook...arkadaşlar benim testimede bi bakın bugün sabah yaptım bugün tam adet olmam gereken gün ,2 gün önce başka marka ilede yapmıştım çok silik çıkmıştı bu testi bugün yaptım daha iyi göründü sizce ben hamilemiyim ,ebe kafamı çok karıştırdı gittim sağlık ocağına testi gösterdim dediki bu testte böyle görünüyor ama kanında çıkmaz adetinin 10 gün geçmesi lazım kanında çıkması için dedi bol su iç falan dedi haftaya cuma gel dedi bende bişey diyemedim benim bildiğim adetten 2 gün önce falan bile kanda çıkmıyormu gebelik varmı yokmu?
testim;
he birde dediki psikolojik olabilir dedi,yani tamam istiyorum ama psikolojik olarak ben idrar testine hormonumuda aktaramam ki böyle birşey olabilrimi tamam gebelik testi yanlıştır belki falan dese anlarımda ya kızlar kafam çok karışık çoook...
teşekkür ederim cnmbence gebelik var.
hayrılı olsun:)
Anam hamiss bebis geliyor hayirli ugurlu olsun canimm inşallah darisi basima:)Canlar testime bakınnn nolurrr :)) bu ne dememkk geliyor mu bebiiiişşş daha 4 gün var reglime
Kan testi. Özel bir hastaneye gidip hemen yaptırabilirsin.Merhaba kızlar bende az önce test yaptım çok silik çıktı napmam lazım yardım edin lutfen
adetin geçmişmiydi eğer geçmeden yaptıysan bugün de bekle yarın tekrar yap daha belirgin çıkar gebelik varsa 2 günde çok fazla değişim oluyor,bende gölge gibi çizgi vardı sonradan belirginleşti şimdi hamileyimMerhaba kızlar bende az önce test yaptım çok silik çıktı napmam lazım yardım edin lutfen
inşallahhhh cnmptesi sabah ilk isim kan testi yaptiricam insallah hamileyimdir
Bence de var, inşallah :) ayrıca bozuk çıkma ihtimali düşük ama psikolojik olarak silik çizgi çıkarabilme imkansız :)he birde dediki psikolojik olabilir dedi,yani tamam istiyorum ama psikolojik olarak ben idrar testine hormonumuda aktaramam ki böyle birşey olabilrimi tamam gebelik testi yanlıştır belki falan dese anlarımda ya kızlar kafam çok karışık çoook...
canım 4 gün geçti adetim bakalımmm inşallahhhBence de var, inşallah :) ayrıca bozuk çıkma ihtimali düşük ama psikolojik olarak silik çizgi çıkarabilme imkansız :)
Ben de 4. Günümd öğrenmiştim hayırlısı :)canım 4 gün geçti adetim bakalımmm inşallahhh
Cabm tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun gecmedi aslinda bekliyim ozamanadetin geçmişmiydi eğer geçmeden yaptıysan bugün de bekle yarın tekrar yap daha belirgin çıkar gebelik varsa 2 günde çok fazla değişim oluyor,bende gölge gibi çizgi vardı sonradan belirginleşti şimdi hamileyim