Cnm bugün doktora gittim kan testi için. 1 saate çıkacak sonuç. Umarım pozitiftirInşallah hamilesindir canım ama adetine 3 gün kala silik çıkması için değerinin 100 ün üstünde olmasi lazim (ilk hamileligim de 147 de silikti) inşallah güzel haberler verirsin
Allah sağlıkla sizlere de nasip etsin cnmmMaşallah canim Allah kucagina aldigin gunleri de göstersin..inşallah artik bize nasip dua eder misin lütfen...
bize güven...
sağlıkla kucağına da alırsın inşallah, darısı da bize[/QUO
Darısı başınıza cnm sağlıkla inş. Çok teşekkkür ederimm. Allah tüm isteyenler nasip etain inş.
Çok çok çokk teşekkür ederim cnmmhayırlı uğurlu olsun arkadaım
Benim de. Yumurtlama günümden 4 gün sonra pembe akıntı gelmişti. 2. Gün de kahveye döndü ve yok oldu. Belki gebelik olabilir cnm. Test yapasana?slm arkadaslar bana yardimci olabilcek varmi benim adetim 28 temmuz bu durumda benim 25 avustosta adet olmam gerekiyor fakat ayin 19 adetimden 1 hafta once lavaboya gitigimde pembe bi akinti farketm bi defa geldi ve bir daha gelmedi daha sonra aksama dogru cok az belli belirsiz hahve akinti geldi ve iki gundur sadece belli belirsiz sarimsi kahve akinti geliyo sadece sabahlari sol kasigimda batma ve regli olcakmism gibi bel ve kasik agrisi oluyo gelip geciyo goguslerimde sizlama daha onceden dogim yapim ama bunlari hisetmedim boyle bi akinti yasmadim sizler ne dusunuyorsunuz arkadaslar bana yardimci olun lutfen
Adetime 3 gun var cikarmi aceba idrar testindeBenim de. Yumurtlama günümden 4 gün sonra pembe akıntı gelmişti. 2. Gün de kahveye döndü ve yok oldu. Belki gebelik olabilir cnm. Test yapasana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?