Yok 3-4 dakika sonra böyle oldu daha sonra daha koyulaştı.Eğer 10 dk dan fazla bekletmediyseniz bence var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 3-4 dakika sonra böyle oldu daha sonra daha koyulaştı.Eğer 10 dk dan fazla bekletmediyseniz bence var.
Var bence görünüyor çünküHanımlar merhaba gebelik var mıdır sizce?
Yarın tekrar idrar testi yapacağım ilk idrarla yine böyle olursa kan testi vericemVar bence görünüyor çünkü
Sizce bunda varmı adete 3 gün kala yaptım yani bugün ayrıca ovulasyon testim de koyu iki çizgi vikiyorHem iki kimyasalda hemde normal gebeliğimde silik çıktı. Normalden kastım doğurdum. Ben hiç tam çizgi görmedim.
Evet var regl geçince kan verinSizce bunda varmı adete 3 gün kala yaptım yani bugün ayrıca ovulasyon testim de koyu iki çizgi vikiyor
Buda ovulasyon testim inşallah vardır ya tşk ederimEvet var regl geçince kan verin![]()
var canım şimdi bile kan versen çıkar çünkü idrarda bile çıktıysa kan da daha erken belli oluyor :))Sizce bunda varmı adete 3 gün kala yaptım yani bugün ayrıca ovulasyon testim de koyu iki çizgi vikiyor
İnşallah yarın vericem bakalım bı kaç kişi yanlış çıkmıştır adetten önce çıkmaz dediler psikolojim bozulduvar canım şimdi bile kan versen çıkar çünkü idrarda bile çıktıysa kan da daha erken belli oluyor :))
yumurtlamana bağlı canım yumurtlama gününden 15 gün geçince çıkıyorİnşallah yarın vericem bakalım bı kaç kişi yanlış çıkmıştır adetten önce çıkmaz dediler psikolojim bozuldu
12 gün gectiyumurtlamana bağlı canım yumurtlama gününden 15 gün geçince çıkıyor
Hayırlı olsun sizin varSizce bunda varmı adete 3 gün kala yaptım yani bugün ayrıca ovulasyon testim de koyu iki çizgi vikiyor
Ya inşallah erken yaptım sanırım biraz yumurtlamadan 12 gün gecti dogrumudur acabaHayırlı olsun sizin var
Doğrudur baya net çıkmışYa inşallah erken yaptım sanırım biraz yumurtlamadan 12 gün gecti dogrumudur acaba
Ovulasyon testi yumurtlama gününüzü göstermiyor mu? Onun hamilelile ne alakası var. Adetiniz gecikince tekrar yapın hala aynı şekildeyse kan verin bence. Ben öyle yapmıştım. Beta hcg baktırmıştım.Sizce bunda varmı adete 3 gün kala yaptım yani bugün ayrıca ovulasyon testim de koyu iki çizgi vikiyor
Ovulasyon testi ile gebelik öğrenen çok insan var gebelik olustukca lh degerleride yukseliyormus yarın bı test vericem varsa çıkar herhaldeOvulasyon testi yumurtlama gününüzü göstermiyor mu? Onun hamilelile ne alakası var. Adetiniz gecikince tekrar yapın hala aynı şekildeyse kan verin bence. Ben öyle yapmıştım. Beta hcg baktırmıştım.
Bence de hamilesin hayırlı olsunSizce bunda varmı adete 3 gün kala yaptım yani bugün ayrıca ovulasyon testim de koyu iki çizgi vikiyor
Benimde böyle şu an yaptınız mı tekrar acabaBenmde adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı çıplak gözle daha belirgin burda çok belli olmuyor . Sizce gebelik var mıdır
Kan tahlili verdim bugün evet hamileyim TSK ederinBence de hamilesin hayırlı olsun![]()