Kızlar kan testi ne zaman verilir

munurdil1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
71
8
1
Kızlar bata 3 gün kaldı 2 gün önce silik çizgi gördük 2 kere ,kan testi vermek için sizce adet gecikmesini beklemelimiyim yoksa şimdi de çıkar mı

Son düzenleme:
Gecikmeyi bekle kan için.. istersen iki üç gün de gebelik testleriyle koyulaşmayi takiple. Gecikme sonrası da kana gidersin

Ben gecikmenin 2.günü idrarla silik çizgi gördüm koşa koşan kan testi verdim. Ama keşke 1 haftayı 10 günü bekleseydim diyorum. Çünkü çok erken öğrendim. Ve zaman geçmiyor. 3 haftanın sonunda kalbini bu hafta duyacağız. O bekleme, kafada kurma, her türlü senaryoları kafanda döndürüyorsun :) keşke biraz daha bekleseymişim diyorum

ben reglden 4 gün önce silik değil, gayet net bir şekilde gebe olduğumu öğrendim. hemen ertesi gün kan verdim. yüksek nir değerle öğrendim gebeliğimi.

ama doktorlar gecikmenin 10. gününü bekmenizi öneriyor genelde. he kim bekler o kadar, bilemiyorum 😂😂 ben hemen öğrep doktorumu aramıştım. 2 günde bir tekrarlamamı istedi kan testini. 2 kez daha kan verdim ve doktorum gel artık ultrasonda bakalım demişti. ben yine de gecikmemin 10.günü bekleyip gittim doktora. cünkü gidip bir sey göremezsem üzülecektim. iyice büyüsün de görebilelim istedim. ona rağmen sadece keseyi görebildik 🥲 2 hafta sonra da bebişimizi gördük 🥰

Back
X