Silik çizgi çıkıp hamile olmayan var mı

Silik çizgi çıktı adete 2 gün kala hamilelik var mı sizce hamile olmasam çıkar mıydı?
Çıkmazdı bence. Sadece kimyasal gebeliklerde de silik olabiliyor. Ama bence sizin test bozuk değilse adetiniz geçmediği icin silik çıkmıştır gebesinizdir. Kan verirseniz çıkar sonuçta.

Benmde adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı çıplak gözle daha belirgin burda çok belli olmuyor . Sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.381
Benim adetten 4 gün önce yaptığımda hiç bir şey çıkmamıştı 2 gün kala yaptım öyle çıktı

Merhaba. Son adet tarihimiz 17-23 kasım haftasıydı. Yumurtlama haftasında 2 tane korunmasız ilişkim oldu. Korunmasız ilişki tarihlerim 29 kasım ve 2 aralık. Neyse 14 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım ve koştur koştur hastaneye gittim kan verdim değerim negatif çıktı. Bugün 19 aralık hala regl olmadım tam 5 gün geciktim. Miratech erken gebelik testi aldım bu sefer sonuç bu. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Eklentiler

• IMG_2065.webp
    IMG_2065.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.359
Hem iki kimyasalda hemde normal gebeliğimde silik çıktı. Normalden kastım doğurdum. Ben hiç tam çizgi görmedim.

Gebelik var mı kasıklarım ara ara ağrıyor belim de çok ağrıyor miğde bulantım da var

Eklentiler

• IMG_20231220_203259_022.webp
    IMG_20231220_203259_022.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 994
merhaba ben de gördüm testi farklı bir marka ile tekrarlayın. regle ne kadar kala yaptınız?
Regal olmama 9 gün var klomen hapı kullandım 5 gün sabah akşam Dr gittim Dr iki tane yumurtam büyümüş ve çatlamamış dedi çatlatma iğnesi vuruldum çatlama iğnesi vurulalı 10 gün oldu ve iki tane ayrı marka çubuk test yaptım.iki testte de silik çizgi oluştu

Regal olmama 9 gün var klomen hapı kullandım 5 gün sabah akşam Dr gittim Dr iki tane yumurtam büyümüş ve çatlamamış dedi çatlatma iğnesi vuruldum çatlama iğnesi vurulalı 10 gün oldu ve iki tane ayrı marka çubuk test yaptım.iki testte de silik çizgi oluştu
Ayrıca Dr dedi ki 10 içinde kanama olursa gel eğer ki kanama olmazsa gelme dedi acaba gebelik varmıdır di

Ayrıca Dr dedi ki 10 içinde kanama olursa gel eğer ki kanama olmazsa gelme dedi acaba gebelik varmıdır ki

Back
X