Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmazdı bence. Sadece kimyasal gebeliklerde de silik olabiliyor. Ama bence sizin test bozuk değilse adetiniz geçmediği icin silik çıkmıştır gebesinizdir. Kan verirseniz çıkar sonuçta.Silik çizgi çıktı adete 2 gün kala hamilelik var mı sizce hamile olmasam çıkar mıydı?
Çok net değilBenmde adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı çıplak gözle daha belirgin burda çok belli olmuyor . Sizce gebelik var mıdır
Ben görüyorum hayalet bir çizgi sanki inşallah vardırHamilelik var mıdır..
İnşBen görüyorum hayalet bir çizgi sanki inşallah vardır
merhaba ben de gördüm testi farklı bir marka ile tekrarlayın. regle ne kadar kala yaptınız?Hamilelik var mıdır..
Regal olmama 9 gün var klomen hapı kullandım 5 gün sabah akşam Dr gittim Dr iki tane yumurtam büyümüş ve çatlamamış dedi çatlatma iğnesi vuruldum çatlama iğnesi vurulalı 10 gün oldu ve iki tane ayrı marka çubuk test yaptım.iki testte de silik çizgi oluştumerhaba ben de gördüm testi farklı bir marka ile tekrarlayın. regle ne kadar kala yaptınız?
Ayrıca Dr dedi ki 10 içinde kanama olursa gel eğer ki kanama olmazsa gelme dedi acaba gebelik varmıdır diRegal olmama 9 gün var klomen hapı kullandım 5 gün sabah akşam Dr gittim Dr iki tane yumurtam büyümüş ve çatlamamış dedi çatlatma iğnesi vuruldum çatlama iğnesi vurulalı 10 gün oldu ve iki tane ayrı marka çubuk test yaptım.iki testte de silik çizgi oluştu
Ayrıca Dr dedi ki 10 içinde kanama olursa gel eğer ki kanama olmazsa gelme dedi acaba gebelik varmıdır kiRegal olmama 9 gün var klomen hapı kullandım 5 gün sabah akşam Dr gittim Dr iki tane yumurtam büyümüş ve çatlamamış dedi çatlatma iğnesi vuruldum çatlama iğnesi vurulalı 10 gün oldu ve iki tane ayrı marka çubuk test yaptım.iki testte de silik çizgi oluştu
Eğer 10 dk dan fazla bekletmediyseniz bence var.Hanımlar merhaba gebelik var mıdır sizce?