• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi çıktı çok belli belirsiz bu normal mi

ebruari34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
61
13
3
31
Adetime 2 gün kaldı erken gebelik testinde silik çizgi çıktı iki kez yaptım ikisinde de aynı ben mi acaba yanılıyorum kuruma çizgisi değil 5 dk içinde oldu 💐 ikiside ümitlendim biraz bunu yaşayanlar oldu mu daha önce kan vermeye gidicem ama iki kez gittim ayın 2 si ve 4 ünde çok erkendi farkındayım negatif çıktı . Silik çizgiden ümitlendim şuan

Eklentiler

• IMG_9984.jpeg
    IMG_9984.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 534
Adetime 2 gün kaldı erken gebelik testinde silik çizgi çıktı iki kez yaptım ikisinde de aynı ben mi acaba yanılıyorum kuruma çizgisi değil 5 dk içinde oldu 💐 ikiside ümitlendim biraz bunu yaşayanlar oldu mu daha önce kan vermeye gidicem ama iki kez gittim ayın 2 si ve 4 ünde çok erkendi farkındayım negatif çıktı . Silik çizgiden ümitlendim şuan
İki testte bu şekilde çıktıysa pozitif görünüyor 😊 Ama erken öğrenmişsiniz adet geçince tekrarlayın

Evet iki test yaptım ikiside böyle çıktı çok heyecanlıyım inşallah pozitiftir şu an kan testine korkuyorum negatif görücem diye pazartesiyi bekliycem test için ✨💐

Bende böyle öğrenmiştim hayırlı olsun ama henüz betanız düşük seviyededir muhtemelen kan verin ❤️

Reglim bitti siyah renge yakın 3 günlük kanamam oldu toplasam 1.5-2 pedlik bir kanamaydı . Gününde oldum regli ve şu an test yapmak istemiyorum negatif görücem diye bakalım hayırlısı

Back