Silik çizgi,akıntı,adet gecikmesi

mrvkcbck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
15
5
1
34
Kızlar merhaba.
08.02.2021 tarihinde regl olmam gerekiyordu,fakat birgün öncesinde kahverengi hatta siyaha yakın akıntım oldu. Regl oldum sandım fakat bugün dördüncü günüm regl olmadım.yalnız sabah yine kahverengi akıntım oldu,dayanamadım sabah idrar testi yaptım. İkinci çizgiyi çok hafif gördüm. Görseli bırakıyorum. Kan testine gitmek istemiyorum,umutlanmak da çok istemiyorum çünkü bir kaç önce kimyasal gebelik yaşadım. Benimle aynı durumu yaşamış olan,tecrübelerini anlatabilir mi

Eklentiler

• IMG-20210210-WA0001.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 208
Gebelik var gibi silik çıkmış belli adetiniz de geçmiş
Ne zamana kadar kan vermeyeceksiniz ki ?
folik asit felan kullanmanız lazım

silikte pozitif sayılıyor :) benimde 7 şubattaydı adetim 3 gün geciktim ara ara kasık agrım oluyo göğüslerim ağrıyo dokununca, ama cesaret edemiyorm evde test yapmaya :) 1 2 gün daha beklicem. İnşallah bebek vardır sağlıkla gelsin :) kan verin bence

Bence var canim benim adete 3 gun kala testim bundanda silik cikti zor görünüyor cizgi

Eklentiler

• Screenshot_20210210-092812_Gallery.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 205
Gebelik var gibi silik çıkmış belli adetiniz de geçmiş
Ne zamana kadar kan vermeyeceksiniz ki ?
folik asit felan kullanmanız lazım
Folik asiti düzenli olarak kullanıyorum zaten. Doktorum vermişti bebek düşünmeye başladığımız zaman. Ama böyle ara ara peçeteye silik çamur gibi akıntı geliyor ondan umutlanıp da sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

Sanmıyorum adete döneceğini kuzum inşallah dönmez bi iki gün sonra tekrarla testi Hediye olur

Ama dis gebelik ihtimalide var bi an önce kan verin camur akinti varsa

Sanmıyorum adete döneceğini kuzum inşallah dönmez bi iki gün sonra tekrarla testi Hediye olur
Aslında benim merak ettiğim şey bu tarz lekelenmeler normal midir gerçi kişiden kişiye göre de değişir. Allah isteyen herkese nasip etsin,böyle beklemek çok stresliymiş.

Aslında benim merak ettiğim şey bu tarz lekelenmeler normal midir gerçi kişiden kişiye göre de değişir. Allah isteyen herkese nasip etsin,böyle beklemek çok stresliymiş.
Vallaa kuzum böyle lekelenme gören kadınların varlığı %30 felan ama normal kabul ediliyo
Hiç görmeyen de var
Hatta normal adet olanlar var 2-3 kere hamileyken insandan insana göre değişiyor
Ama stresli şeyler tabi sonu güzel olsun yeter ki

Mesela bende yumurtlama takibi ettim bu ay ..
Değerlendirdim.. 1-2 güne adet olmam lazım ama zaman geçmiyor test yapmamak için zor duruyorum

Kızlar benim de 3 4 gün gecikme oldu ama idrar testi tek çizgi yarın yine deniycem sizce ihtimal var mi

Lekelenme çoğu kadında görülür bunun iç gebeliği dış gebeligi gösterici bı kanıtı yok ben iç gebeliklerde yaşadım
Doktorunuzla takipte olun normal.kabul ediliyor çoğu lekelenme yerlesiyordur

Lekelenme çoğu kadında görülür bunun iç gebeliği dış gebeligi gösterici bı kanıtı yok ben iç gebeliklerde yaşadım
Doktorunuzla takipte olun normal.kabul ediliyor çoğu lekelenme yerlesiyordur
Teşekkürler Bugün bi test daha yaptım,ikimci çizgi daha koyu çıktı. Ama yine de silik tabi çok net değil. Acaba bhcg değeri kaçlara çıkınca netleşiyordur.

Reactions: H M
Teşekkürler Bugün bi test daha yaptım,ikimci çizgi daha koyu çıktı. Ama yine de silik tabi çok net değil. Acaba bhcg değeri kaçlara çıkınca netleşiyordur.
Sen takılma ona idrarında bazen beta az olur çok olur en iyisi Kan testi ve sabırla beklemek inşallah. Bu herkesin bünyesine göre değişiyor kafaya takma bunları

Son düzenleme:
Kimse soylemedi kendim yaşadım adet gunumden 2 gun once basladi ve hiç kesilmedi zaten dis gebelikle sonuclandi
Doktor siz dış gebelik yaşadınız dedi mi aslında öğrenmek istediğim bu çünkü kimyasal gebelikte sizin söylediğiniz şekilde kan gelir dış gebelik çok farklı ondan sormak istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…