- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 292
- 26
Kesinlikle öyle olacağı varsa da olmuyo diğer türlü. Kendini serin tut inşallah birgün bizde yazarız buraya mutlu sonuçlarımızıEn hayirli zamani rabbim biliyor yipranmaktan baska bisey olmuyor en iyisi akla bile getirmemwmk
Cokca aminKesinlikle öyle olacağı varsa da olmuyo diğer türlü. Kendini serin tut inşallah birgün bizde yazarız buraya mutlu sonuçlarımızı
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi sence bidaha test yapmalı mıyım senceArastirdim onu kimyasal gebeliktir her ay o zamanlarda bu dongu oluyomus sperm tutunma asamasinda oldugu icin cift cizgi oluyomus kimyasal yani benim hcg 2.30 yok yani adetimide beklemicem kafama takmicam ne kadar takarsam o kadar olmuyor vücut aliskin olmadigi bi pskolojiye giriyor ve cekiliyor buyuk ihtimalle rabbim buyuk ne zaman olacagini en hayirli zamani bilir su an tek istegim cevremde cocuk konusu hakkinda hic bisey duymamak
daha ne kadar geç döllenecek ki? negatiftir o kan testi de vermişsinCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi sence bidaha test yapmalı mıyım sence
Teşekkürlerdaha ne kadar geç döllenecek ki? negatiftir o kan testi de vermişsin
daha ne kadar geç döllenecek ki? negatiftir o kan testi de vermişsin
48 gun gecmis kuzum olsa cikardiCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi sence bidaha test yapmalı mıyım sence
kanda en erken 10 gun sonra cikiyormuş tutunma yerlesme sonra kana geciyor doktor oyle demistiCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi sence bidaha test yapmalı mıyım sence
O zaman yanılma ihtimali yok değil mikanda en erken 10 gun sonra cikiyormuş tutunma yerlesme sonra kana geciyor doktor oyle demisti
Ben test yaptim ertesi gune ondada bisey cikmadikanda en erken 10 gun sonra cikiyormuş tutunma yerlesme sonra kana geciyor doktor oyle demisti
yanilma payi yok ben 48 saat okumustu.) 48 gun oo baya koyu cikarO zaman yanılma ihtimali yok değil mi
Teşekkürleryanilma payi yok ben 48 saat okumustu.) 48 gun oo baya koyu cikar
Canm bndede gogus sismesi mide yanmasi kasik batmalari oluyor bende 5 gun once lekelenmem oldu. Simdide adetime 5 gun var test ypsam cikarmikiKanamamin oldugu gun sabah oylesine yaprimtest hatta arkadasima gelirken aldirmistim oda hamilemisin demisti ben fantazi demistimsonra aksamina lekelenmem oldu dedim herhalde hamileyim zaten uyuku basiyodu gunlerdir boyle gogus sismesi agrisi yok hic sadece kasigimda kalp atar gibi damar atiyor herhalde pit pit ama yariiiiin kan vereceeemmmmmm
Kuzum hic yapma bekle kendinide sitrese sokma varsa zateb adetin gelmez sonra cikmayinca bisey bosuna uzuluyor insan strese giriyor qma yinede kendin bilirsinCanm bndede gogus sismesi mide yanmasi kasik batmalari oluyor bende 5 gun once lekelenmem oldu. Simdide adetime 5 gun var test ypsam cikarmiki
Insallah kuzum bekleSabah ypmayi dusunuyordum ypmasammi bugun adet sancisi gbi hafif sanci cektim olacam dedim busey yok oluyor arada sanci insallah olmam ya
Hala olmadim sancilarim gecti sadece bazen belime kasiklarima batma oluyorInsallah kuzum bekle
Ne diyosun sen ?Senin kocan ailesinden ayrıldı mı? En son tedavi olacaktır ne komiksin sen ya