SİLİK ÇİZGİ ACİK BAKAR MISINIZ???

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
164
24
13
26
Prodpctor marka ile bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ben görmek istediğim için mi görüyorum çok çok silik çizgiyi sizce nasıl? 16 aralık ilk adet tarihimdi 29 aralık ovulasyon testim pikti. Beklenen adet tarihim 16 ocak. Sizce olsa şimdiye çıkar mıydı yoksa değerin daha çok yeni olmasından kaynaklımıdır?

Eklentiler

• IMG_2149.jpeg
    147,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_2148.jpeg
    153,9 KB · Görüntüleme: 58
Bence yok umarım yanılırım hakkınızda hayırlısı olsun gerçi adet tarihinize daha varmış bi kaç gün sonra tekrarlasanız daha sağlıklı olur

Bence yok umarım yanılırım hakkınızda hayırlısı olsun gerçi adet tarihinize daha varmış bi kaç gün sonra tekrarlasanız daha sağlıklı olur
Yarın sağlıkocağına gidip kan testi vericem bol yere kendimi ümitlendirmeyeyim diye birde perşembe günü kan testi vermiştim <2.30 negatifi bende dün akşam bir kadeh şarap içtim nasıl olsa negatif diye hala negatiftir diyorum ama içten içe istiyorumda kararaızlığım ortadan kalksın diye kan testi vericem nasıl olsa zaman yaklaştı varsada yoksada orada belli olur diye ilk deneme olunca insan merak ediyor

Çizgi var canım yumurtlamaya göre 14.gün olmuş varsa kanda da çıkar başka bir testle deneyin yada direk kan verebilirsiniz

Ben de böyle öğrendim
İsterseniz bi kan verin ya da başka marka ile yeniden deneyin
Daha yenidir zaten o yüzden silik çıkar eğer varsa

Ben de böyle öğrendim
İsterseniz bi kan verin ya da başka marka ile yeniden deneyin
Daha yenidir zaten o yüzden silik çıkar eğer varsa
Aa peki hangi gün öğrendiniz nasıldı silikliği ve kan testi verdiğinizde değer kaçtı süreç nasılsı bana yardımcı olursanız o kadar mutlu olurum ki

Erken gebelik testinde ilk 10 dk önemliymiş. Sonra yanıltabiliyormuş. Kan için de adet gecikmesinden 10 gün sonra öneriliyor. Geç döllenme oldu ise kanda yanıltabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…