Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bat ne zmn bı de anında mi çıktı bu silik çizgiKızlar benim testin yine silik çıktı sizce
5 dk içinde çıkmaya başladıysa pozitiftr bence canım bat ne zmn kan mi versen kiAnında değil 5 dk içinde çıktı kuzu ilk önce beyaz oldu ora ondan sonra belirdi git gide renk alıp koyulaştı
hadi hayırlısı haber ver sonucuVerdim bugün kuzum bakalım
ben yaptırmıştım cnm adetin 2-3. Günü veriyorsun kan sağlık ocağındaki doktora da rica etsem yaparlarHormon testi yaptıran varmı aranızda kızlar
Hormonlar çok değişken cnm hemen değişiyor yüksek dediğini yeni mi yaptırmıştınYaptılar kuzum bana benim sağlık ocağında yaptırdıpım sonuçlarda fsh çok normaldi adetim 5. Günü yaptılar baxa hormon testi onda fsh 13 çıktı yüksek demi korkıyorummbir etkisi olur diye
Nette FSH 15 in üzerine çıktığında hamile kalma şansı ciddi oranda düşer diyorAynen kuzum yeni yaptırdım onu 1 ay olduu
Hamilesin canım kaç gün gecikti1 seneden beri çocuk deneyimlerimiz var fakat bir türlü gebelikle sonuçlanmıyor eşimle hastahaneye gittik onda sorun yok bende ise geç adet olma sıkıntım vardı her zamanki gibi adetim gecikti söktürücü kullanarak hastahaneye gidicektim bi deniyeyim dedim ve sonuç çift çizgi ama 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı önceki testlerimde sürekli yapardım kesin negatif olurdu bu ilk defa başıma geliyor bana yardımcı olurmusunux başına böle bişey gelen varmı ?
Bisey sorucam benimde boyle oldu ama 2 saat sonra sizce varmidirBak benim aksam boyle cikti kan vermeye gittim hamileymisim kendi testinle karsilastir istersen
Benim hemen cikti balim yani wc de damlatir damlatmaz belirdi ikinci cizgi ondan onceki ay bikac sonra cikan cizgi gordum testte kan testi negatif ciktiBisey sorucam benimde boyle oldu ama 2 saat sonra sizce varmidir
İlk 15 dakikada testlerde bisey cikmadi mi ikisinde de2 kez yaptım 1 saadet sonra biri iki saat sonra böyle cıktı sizce ?