İnşallah. CanımAmin hadi güzel haberle gelirsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah. CanımAmin hadi güzel haberle gelirsin.
Sonuc çıktımı canım.Kan verdim kızlar bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun bol dua edin sağlıklı bir bebeğim olsunn![]()
Yok canım benim yarın alıcam dualarınızı eksik etmeyin meleğimdenSonuc çıktımı canım.
Heyecan ettim bende bi test alsaydınY
Yok canım benim yarın alıcam dualarınızı eksik etmeyin meleğimden
Gel bide bana sor ümitlenmek istemiyorum ben hani ama ihtimal olması bile heycanlandırıyoHeyecan ettim bende bi test alsaydın![]()
Sağlık ocagindami verdin kani.Gel bide bana sor ümitlenmek istemiyorum ben hani ama ihtimal olması bile heycanlandırıyosabaha kadar uyumadım desem yeridir değişik bi halim var ya
![]()
Aynen orda verdimSağlık ocagindami verdin kani.
Bu sonuç bir çok gebeliklerde karsiyoz bazen test bozuk diyorlar ben cok uyenin yanilma payını gördüm net kan veriyor. Binde bir böyle testlerlen karsilasilaniyor. Üzülme birdakine artik .Kızlar bundan 1 ay önce test yaptım böyle çıktı daha çok yeni dedim bekleyim biraz sonrada 1 hafta felan sonrada kan testi sonucu bu bundan 1 hafta sonrada adet oldum neden böyle hani benim durumuma gelip de hamile kalan varmı
Bak arkadasinda 1ay once silik çıkmış kanda negatif binde bir böyle megatif idrar testlarinde karşılaşabiliyor. Sen içini rahat tut herşeye hazir ol.Aynen orda verdim
O gun adrt oldum derken nasi lyani normal adetmi ?Benim gecen ay adetten bigun once test yaptim konsere gittim geldim yattim sabah atmadan bakayim dedim silik cizgi vardi kan verdim ogun adet oldum negatifti ama bugun iki testte de hemen cikti o yuzden sordum balim
Aynen ya hərşeyin hayırlısıBak arkadasinda 1ay once silik çıkmış kanda negatif binde bir böyle megatif idrar testlarinde karşılaşabiliyor. Sen içini rahat tut herşeye hazir ol.
İnşallah canım benim resimdeki gibmydi peki testnBen hamileligimi silik cizgiyle ogrenmistim. Umarim sizin de oyledir![]()
Aynen acaba yenidiyde düşük mu oldu benim 1 2 günlük muş kac doktora dedoysem 2 günlük şok olduk 4 hafta 3 hafta beklerken 1hafta dolmadan düşük yaşadım eger erken farketmesem belki adet sancaktim.O gun adrt oldum derken nasi lyani normal adetmi ?
Evet bende hatta burda paylasmistm goruyor musunuz benim gordugumu diyeİnşallah canım benim resimdeki gibmydi peki testn![]()
Aynen bende duydum onu. Rabbim isteyem herkese nasip etsin.Bende kimyasal yasadim ama bazilari hem adet olup hemde gebe kalabiliyormus. Yani 9 ay adet goren bile varmis
AminAynen bende duydum onu. Rabbim isteyem herkese nasip etsin.