Silik çizgi de pozitif sayılıyor canım hemen çıktıysa insAllah hamilesndr,1 seneden beri çocuk deneyimlerimiz var fakat bir türlü gebelikle sonuçlanmıyor eşimle hastahaneye gittik onda sorun yok bende ise geç adet olma sıkıntım vardı her zamanki gibi adetim gecikti söktürücü kullanarak hastahaneye gidicektim bi deniyeyim dedim ve sonuç çift çizgi ama 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı önceki testlerimde sürekli yapardım kesin negatif olurdu bu ilk defa başıma geliyor bana yardımcı olurmusunux başına böle bişey gelen varmı ?
Canım rəsmi bir türlü koyamıyorum.Fotografini at tatlim istersen
Bak kuzum benimde böleBak benim aksam boyle cikti kan vermeye gittim hamileymisim kendi testinle karsilastir istersen
Gozun aydin.Bak kuzum benimde böle
Hemen mi cikti tatlim cizgiBak kuzum benimde böle
İnşallah doğrudur çok bekledikGozun aydin.
Yeni dollenmistir bak sen sabah erkenden birdaha ac karinina yap cikarsa hamilesin insallah kuzum.İnşallah doğrudur çok bekledik
Canım ilk çıkar gibi oldu tabi ben kale almadım göz yanılma sandım hep negatif olduğu için komşuya gittim geldim böle hani belki 5 dk nın içinde de çıkmış olabilir çok şaşırdım bende normalde hiç ana hiç çıkmazdı testlerime ertesi gün bile gidip bakardım net tek çizgi çıkardıHemen mi cikti tatlim cizgi
Direk kan vermeye gidiyim diyorum kuzum içinize ne doğuyorYeni dollenmistir bak sen sabah erkenden birdaha ac karinina yap cikarsa hamilesin insallah kuzum.
Benim gecen ay adetten bigun once test yaptim konsere gittim geldim yattim sabah atmadan bakayim dedim silik cizgi vardi kan verdim ogun adet oldum negatifti ama bugun iki testte de hemen cikti o yuzden sordum balimCanım ilk çıkar gibi oldu tabi ben kale almadım göz yanılma sandım hep negatif olduğu için komşuya gittim geldim böle hani belki 5 dk nın içinde de çıkmış olabilir çok şaşırdım bende normalde hiç ana hiç çıkmazdı testlerime ertesi gün bile gidip bakardım net tek çizgi çıkardı
Sen erkenden ac karnina ver ozaman net bilgi ozaman cikar yeni daha sabret fazlada gitme oyle doktora biraz finduk büyüsün insallah var busefer.Direk kan vermeye gidiyim diyorum kuzum içinize ne doğuyor
Valla kuzum bilmiyorum yarın kan vereyim ne çıkarsa artık inşallah pozitiftir çok bekledik çok istedik Rabbim nasip etmiştir inşallahBenim gecen ay adetten bigun once test yaptim konsere gittim geldim yattim sabah atmadan bakayim dedim silik cizgi vardi kan verdim ogun adet oldum negatifti ama bugun iki testte de hemen cikti o yuzden sordum balim
İnsallah Allahim isteyen herkesin gobusunu bocuklendirsinValla kuzum bilmiyorum yarın kan vereyim ne çıkarsa artık inşallah pozitiftir çok bekledik çok istedik Rabbim nasip etmiştir inşallah
İnşallah ya bu sefer tutunmuştur diye dua ediyorumSen erkenden ac karnina ver ozaman net bilgi ozaman cikar yeni daha sabret fazlada gitme oyle doktora biraz finduk büyüsün insallah var busefer.
Amin aminİnsallah Allahim isteyen herkesin gobusunu bocuklendirsin
Duamdasiniz tatlim benimAmin aminsanada hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin duan kabul olur senin bizede dua et inşallah
Amin hadi güzel haberle gelirsin.İnşallah ya bu sefer tutunmuştur diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?