• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çıkan gebelik testi kızlaaarr

Azra0618

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
225
125
53
28
1 seneden beri çocuk deneyimlerimiz var fakat bir türlü gebelikle sonuçlanmıyor eşimle hastahaneye gittik onda sorun yok bende ise geç adet olma sıkıntım vardı her zamanki gibi adetim gecikti söktürücü kullanarak hastahaneye gidicektim bi deniyeyim dedim ve sonuç çift çizgi ama 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı önceki testlerimde sürekli yapardım kesin negatif olurdu bu ilk defa başıma geliyor bana yardımcı olurmusunux başına böle bişey gelen varmı ?

Eklentiler

• 20191002_200847.jpg
    20191002_200847.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 226
  • 20191002_200839.jpg
    20191002_200839.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 237
  • IMG-20191002-WA0091.jpeg
    IMG-20191002-WA0091.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 291
1 seneden beri çocuk deneyimlerimiz var fakat bir türlü gebelikle sonuçlanmıyor eşimle hastahaneye gittik onda sorun yok bende ise geç adet olma sıkıntım vardı her zamanki gibi adetim gecikti söktürücü kullanarak hastahaneye gidicektim bi deniyeyim dedim ve sonuç çift çizgi ama 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı önceki testlerimde sürekli yapardım kesin negatif olurdu bu ilk defa başıma geliyor bana yardımcı olurmusunux başına böle bişey gelen varmı ?
Silik çizgi de pozitif sayılıyor canım hemen çıktıysa insAllah hamilesndr, 🤲😉

Bak benim aksam boyle cikti kan vermeye gittim hamileymisim kendi testinle karsilastir istersen

Eklentiler

• 5D783B2F-FC8E-4CFB-97F5-68E9C5A6DC44.jpeg
    5D783B2F-FC8E-4CFB-97F5-68E9C5A6DC44.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 306
Hemen mi cikti tatlim cizgi
Canım ilk çıkar gibi oldu tabi ben kale almadım göz yanılma sandım hep negatif olduğu için komşuya gittim geldim böle hani belki 5 dk nın içinde de çıkmış olabilir çok şaşırdım bende normalde hiç ana hiç çıkmazdı testlerime ertesi gün bile gidip bakardım net tek çizgi çıkardı

Canım ilk çıkar gibi oldu tabi ben kale almadım göz yanılma sandım hep negatif olduğu için komşuya gittim geldim böle hani belki 5 dk nın içinde de çıkmış olabilir çok şaşırdım bende normalde hiç ana hiç çıkmazdı testlerime ertesi gün bile gidip bakardım net tek çizgi çıkardı
Benim gecen ay adetten bigun once test yaptim konsere gittim geldim yattim sabah atmadan bakayim dedim silik cizgi vardi kan verdim ogun adet oldum negatifti ama bugun iki testte de hemen cikti o yuzden sordum balim

Benim gecen ay adetten bigun once test yaptim konsere gittim geldim yattim sabah atmadan bakayim dedim silik cizgi vardi kan verdim ogun adet oldum negatifti ama bugun iki testte de hemen cikti o yuzden sordum balim
Valla kuzum bilmiyorum yarın kan vereyim ne çıkarsa artık inşallah pozitiftir çok bekledik çok istedik Rabbim nasip etmiştir inşallah😔

Back