Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hayırlı olur inş bence var neden dersen bnm komşununda silik çıkmıştı gbeymiş dr gitti öyle öğrendi
canimsence kac gün sonra gitmeliyim doktora ne dersin![]()
evet var canm oda daha yeni basladi zaten yani dünden itibaren bide karnim agriyo bisiler saplaniyo,sirtim agriyo.cok gazim var.hic belirtim yoktu gaz haric hepsi bi anda beliriverdi.adetolcam sandim test yapinca sok oldum.ama kimyasal gebelik diye bisey varmis o yüzden kendimi cok heveslendirmemeye calisiyorum.ama insallah hamisimdir:)![]()
inş cnm Rabbim gönlüne göre versin![]()
karın ağrısına dikkat et cnm yinede
kendine iyi bak ayaklarını üşütme
evde korse varsa şu bele takılıyor ya hani sıcak tutması için ondan tak üşütmeyesin
bende şuan 3 aylık hamişim ilk zamanlarda çok dikkat ettim rahat bir ay felan korse taktım üşütmemek için ..
çünkü gebe kalmadan önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim ama meğersem o zamnda gebeymişim 7 haftalıkken öğrendm ben hamiş olduğumu![]()
kendine iyi bak yeter kimyasal gebeliğide ilk defa duydum cnm bilmiyodm inş öyle bişey değildir
ayyy kuzum benim sen galiba hamilesin..inşallah öyledir..inşallah hamişsindir.
kan tahlili sonucunuda bir an önce bildir listede seni hemen hamiş yapayım![]()
ayy canim yaaa insallah hamileyimdiryarabbiimmm.canim yarin bi test daha yapicam sabah yine ayni sekilde cikarsa pazartesi kan testine gidicem dua edin ne olur bebeim tutunsun bana
keske türkiyede olsam hemen özel hasteneye gider kan aldirirdim offf burda yapmiyolarki her zaman.sonucu bildircem tatlim :18::18::119::119:
inşallah hamıssındır cnm
allah hepımıze nasıp etsın
saol canim söyledigin icin dikkat edicem.allah razi olsun ilgilendigin icin rabbim evladini sapa saglam nur topu gibi kucagina almayi nasip etsin insallah.ben yine gelismeleri yazicam buradan sende kendine iyi bak canim bebisede tabiki![]()
cnm yurtdısındaysanda eczanelerde erken gebelık testlerı vardır sanırım
su hassas denılenlerden :)
ayy hadı bakalım