• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sıla'nın klip saçı.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Sıla'nın Boş Yere klibindeki saçı nasıl yapılıyor bilen var mı gerçekten çok hoş görünüyo :(
[video=youtube;R34phZe7j7Y]http://www.youtube.com/watch?v=R34phZe7j7Y&ob=av3e[/video]
salık olan saç :/

aynen güzelim ya bende öyle tür doğal ve dalgalı modelleri çok seviyorum ama nasıl yapılır bir türlü öğrenemedim.bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin:nazar:

nemli saça bebe yağı ya da şekillendirici vs. sürün. saçın gürlüğüne göre bir yada iki örgü yapın. saç kurutma makinasıyla kurutun bir kaç saat örgüyü açmayın aynen böyle oluyor. benim hep yaptığım şey bu.

nemli saçı tutamlara ayırıp renkli küçük lastik tokalarla uçlarından bağlıyorum daha sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum ve o şekilde uyuyorum uyandığımda saçlarımdaki örgüleri açtıktan sonra bu hale geliyor denemenizi tavsiye ederim :)

Olmaz çünkü onun saçını yapan YARADAN :) Doğal saçları öyle

aynen canım saçları doğal hali.biliyorum çünkü benimde aynı öyle.bakmayın ilk yıkamada öyle güzel oluo ama sonra bi toplansın tüm şeklini kaybediyo.hiç dokunulmicak bu saça ancak öyle kullanılabiliyo.eşimde çok sever benim yıka-çık halimi ama ben sıkılıyorum. :37:

Back