Sila Yolu

BiRiCiGiM

askinin biricigi
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
709
2
arkadaslar izin zamani basladi, izine gidenlerin paylasim yeri olsun bu topik
mesela arabayla gidenler yasadiklari zorluklari yada hangi yollari tercih ettiklerini
yolculuklarinin nasil gectiklerini paylassinlar,
gidecek olanlar da bilgi sahibi olmus olur bu vesilyeyle ne dersiniz??

baslik cok güzel olmus tesekkürler biricigim.... gecen yil biz de arabayla gitmeyi düsündük ama yol vs durumundan emin olamadigimiz icin son dakika fikir degistirip yine ucakla gittik.

tecrübeli arkadaslar anlatirsa hepimiz faydalaniriz... özellikle de feribotsuz sadece karadan gidenler lütfen ayrintili anlatsinlar.. köpekle feribotta zor olur diye cesaret edemiyoruz ...

baslik cok güzel olmus tesekkürler biricigim.... gecen yil biz de arabayla gitmeyi düsündük ama yol vs durumundan emin olamadigimiz icin son dakika fikir degistirip yine ucakla gittik.

tecrübeli arkadaslar anlatirsa hepimiz faydalaniriz... özellikle de feribotsuz sadece karadan gidenler lütfen ayrintili anlatsinlar.. köpekle feribotta zor olur diye cesaret edemiyoruz ...

tesekkür ederim canima.s.
ilk ben baslayim o zaman gecen sene ilk defa arabayla izine gittik
öyle anlattiklari kadar korkulacak birsey yok bizede yollarin cok kötü oldugunu anlattilar
ben gittikten sonra anladim abartilacak kadar degil tabiki biraz perisanlik oluyor
nede olsa 2 gün yol gidiyorsun
corba parasi falan alindigini söylediler ama sadece bulgaristanda verdik 5 euro bi verdik bide dönerken 2 euro verdik sadece sirp da bide bulgaristanda dikkat edilmesi gerekiyor
cok polis kontrolu var hele bulgaristan da daha fazla
ordada hiza dikkat edersen bisey olmaz bide bulgarin yollari cok kötü

buda yolda olusan kuyruk hic gitmeyenler icin fikir olabilir
img0381k.jpg

biricigim verdigin bilgi icin tesekkürler a.s.

bu trafik sirasi nerede oldu??? cok yogunmus ya :uhm:

biricigim verdigin bilgi icin tesekkürler a.s.

bu trafik sirasi nerede oldu??? cok yogunmus ya :uhm:

canim sanirim burasi macaristandi unuttum ama tam okullar kapandigi zaman
gidilirse hemen hemen bütün sinir kapilari böyle oluyor en az 4-5a.s. saat bekliyosun
ama bu sene edirne sinir kapisini tamir ettiler sanirim 13 tene gecit yeri var
ama yinede böyle kalabalik oluyora.s.a.s.

bu sene izine gitmeyi düsünüyormusun vede arabaylami
araba yolculugu biraz perisanlik ama araba türkiyede cok iyi oluyor
ben ilk defa gecen sene gitim arabayla mümküm olursa bundan sonra hep arabayla gitmeyi düsünüyorum
ayrica araba ucaktan da cok cok ucuza geliyorturkbayragi

kizlar bu topik cok ii olmus
ama umarim herkes tecrubesini anlatir
bende cok istiyorum arabayla gitmeyi bu sene
esim istemiyor birde bebegimiz var onun icin zor olur diyor
haksizda sayilmaz almanyadan kölne benzin ne kadar gitti sizlerde

kizlar bu topik cok ii olmus
ama umarim herkes tecrubesini anlatir
bende cok istiyorum arabayla gitmeyi bu sene
esim istemiyor birde bebegimiz var onun icin zor olur diyor
haksizda sayilmaz almanyadan kölne benzin ne kadar gitti sizlerde

evet canim bence de bu baslik iyi oldu ama pek kimse yazmiyor
eger bebek varsa gercekten zor olur sizin icin
gecen sene biz giderken bebekli bir aile vardi ama pek rahat ettiklerini sanmiyorum
arabandan arabaya degisir canim diesel olursa daha uygun oluyor
ama bizimki diesel 700 euro falan tuttu gidis gelis

evet canim bence de bu baslik iyi oldu ama pek kimse yazmiyor
eger bebek varsa gercekten zor olur sizin icin
gecen sene biz giderken bebekli bir aile vardi ama pek rahat ettiklerini sanmiyorum
arabandan arabaya degisir canim diesel olursa daha uygun oluyor
ama bizimki diesel 700 euro falan tuttu gidis gelis

eminim bebekle zor olacak ama ne bileyim arabasizda trde zor oluyor
siz hangi sehire gitmistiniz cnm

babamin evindeyken yani henüz evlenmemis iken her sene arabayla giderdik. Allah'a sükürler olsun ki 10 yildan fazla oldu hicbir sorun ile karsilasmadik. Bu sene Kapikule acildi....Kapikule kücüktü ve biz izincilere yetmiyordu. Bu sene giseleri fazlalastirdilar (insaat vardi orda) ve sorun cikmayacakmis bakalim ne olacak. Bu arada duyduklarima göre Bulgaristan yine sorun cikartiyormus : eger aksam vakti ve sonrasi oraya variyorsan, sabaha kadar bekletiyorlarmis, mis...mis...artik bilemiyorum. giden arkadaslar var yakin zamanda, haberlesecekler ailemlen o zaman bilgi veririm ben sahsen sizlere.
Hayirli yolunculuklar eger giden varsa

biz de izine gitmeyi düsünüyoruz ama ucakla..kizim daha kucuk onca yolu arabayla gitmemiz cok zor olur bizim icin insallah seneye gideriz arabayla ama araba da sart oluyor ya..belki ordan kiralariz ama kismet bakalim.

babamin evindeyken yani henüz evlenmemis iken her sene arabayla giderdik. Allah'a sükürler olsun ki 10 yildan fazla oldu hicbir sorun ile karsilasmadik. Bu sene Kapikule acildi....Kapikule kücüktü ve biz izincilere yetmiyordu. Bu sene giseleri fazlalastirdilar (insaat vardi orda) ve sorun cikmayacakmis bakalim ne olacak. Bu arada duyduklarima göre Bulgaristan yine sorun cikartiyormus : eger aksam vakti ve sonrasi oraya variyorsan, sabaha kadar bekletiyorlarmis, mis...mis...artik bilemiyorum. giden arkadaslar var yakin zamanda, haberlesecekler ailemlen o zaman bilgi veririm ben sahsen sizlere.
Hayirli yolunculuklar eger giden varsa

evet canim bu sene kapikule cok rahat olacak deniyor ama bulgaristan azitti
bu sene cok fazla olay yasaniyor
bu sene ben gitmiyorum ama giden arkadaslar var bulgaristandan gecmeye korkuyor cogu
allah yap´rdimcisi olsun herkesin

biz de izine gitmeyi düsünüyoruz ama ucakla..kizim daha kucuk onca yolu arabayla gitmemiz cok zor olur bizim icin insallah seneye gideriz arabayla ama araba da sart oluyor ya..belki ordan kiralariz ama kismet bakalim.

kücük cocukla cok zor olur o yollar bitmek tükenmek bilmiyor

evet canim bu sene kapikule cok rahat olacak deniyor ama bulgaristan azitti
bu sene cok fazla olay yasaniyor
bu sene ben gitmiyorum ama giden arkadaslar var bulgaristandan gecmeye korkuyor cogu
allah yap´rdimcisi olsun herkesin

Babamlar su an Tr deler hayirlisiyla vardilar ama daha memlekete gidecekler. Bulgaristandan gectiler ama kapikule sinir kapisindan degil ki Allah'tan cok sanslilar diyorum. Bulgaristan da polisler onlari baska yoldan yönlendirmisler kapikule kalabalik diye. Biliyorsunuzdur ki birkac tane sinir kapimiz var. Hamza sinir kapisi galiba orda da biraz beklemisler, 3-4 saat kadar. Orda tabi gurbetciler konusuyorlar ve bir aile demiski arkadaslar 3 gündür kapikule sinir kapisinda bakliyorlarmis!!!! acayip kalabalikmis hatta 15 saat bekleyen olmus malesef!!!! cok berbat bi durum. Bunu Erdogan görmüyor muuu nyaaaaaaaaaaaaaa deli olcam!!! kötükedihüso o kadar yol gidiyorsun cileyi sana kendi memleketin cektiriyor varmi boyle yaaaaaaa!!!:eek:klava:
Baska bir sorunla karsilasmamislar, sadece cok kalabalikmis yollar asiri derece, ve cok feci yagmur yagmis!!!
Bu kadar yorgunluk yetmiyor gurbetcilere, FSM köprüsü de tamir var ve trafik var!!! insanin beyni sulanir yaaaaaaaaa o kadar yol git...Allah'im yardimcisi olsun herekesin. Az önce bir haber okudum gazetede : 1 gurbetci aile kaza yapiyor, tr de 5 kisi ölüyor!!!! offffffffffffffffff ne kötü bir durum Allah herkesin yolunu acik etsin, kazasiz belasiz gidip gelmelerini nasip eylesin, yollarda biresylen karsilasmasinlar insallah, su gibi gidip gelsinler:Saruboceq::nazar:

Bilginize....:enbuyukkk:

Babamlar su an Tr deler hayirlisiyla vardilar ama daha memlekete gidecekler. Bulgaristandan gectiler ama kapikule sinir kapisindan degil ki Allah'tan cok sanslilar diyorum. Bulgaristan da polisler onlari baska yoldan yönlendirmisler kapikule kalabalik diye. Biliyorsunuzdur ki birkac tane sinir kapimiz var. Hamza sinir kapisi galiba orda da biraz beklemisler, 3-4 saat kadar. Orda tabi gurbetciler konusuyorlar ve bir aile demiski arkadaslar 3 gündür kapikule sinir kapisinda bakliyorlarmis!!!! acayip kalabalikmis hatta 15 saat bekleyen olmus malesef!!!! cok berbat bi durum. Bunu Erdogan görmüyor muuu nyaaaaaaaaaaaaaa deli olcam!!! kötükedihüso o kadar yol gidiyorsun cileyi sana kendi memleketin cektiriyor varmi boyle yaaaaaaa!!!:eek:klava:
Baska bir sorunla karsilasmamislar, sadece cok kalabalikmis yollar asiri derece, ve cok feci yagmur yagmis!!!
Bu kadar yorgunluk yetmiyor gurbetcilere, FSM köprüsü de tamir var ve trafik var!!! insanin beyni sulanir yaaaaaaaaa o kadar yol git...Allah'im yardimcisi olsun herekesin. Az önce bir haber okudum gazetede : 1 gurbetci aile kaza yapiyor, tr de 5 kisi ölüyor!!!! offffffffffffffffff ne kötü bir durum Allah herkesin yolunu acik etsin, kazasiz belasiz gidip gelmelerini nasip eylesin, yollarda biresylen karsilasmasinlar insallah, su gibi gidip gelsinler:Saruboceq::nazar:

Bilginize....:enbuyukkk:

cok tesekkürler canim aslinda en iyisi yunanistan üzeri gitmek
hem güvenli hemde fazla kalabalik olmuyor

X