Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Günaydın arkadaşlar ödemimi atmışım ama hiç atmış gibi hissetmiyorum benim psikolojim bozulmuş olabilir mi :KK8:

Eklentiler

• IMAG0053.jpg
    IMAG0053.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 30
Bence gayet iyi aman dikkat takıntı haline getirme koruma dönemi de zayıflama dönemi kadar başarılı olacaksın inşallah

İnşallah ya bende ondan korkuyorum ama sanırım bu göbekten ya onu da bi sporla eritebilirsem inşallah olucak pilatese devam:21:

Hepimiz harika sonuçlar alicaz inşallah yaza bomba gibi giriyoruz:KK71:

İnşallah ya bende ondan korkuyorum ama sanırım bu göbekten ya onu da bi sporla eritebilirsem inşallah olucak pilatese devam:21:

Hepimiz harika sonuçlar alicaz inşallah yaza bomba gibi giriyoruz:KK71:
İnşallah inşallah ağustos 4 de oğluşlarımın sünnet düğünü var temmuza kadar halletmem lazım. Ben platesde sıkılıyorum ya tempo seviyorum ben ebru şallı mı yapıyorsun varmı eğlenceli video önerin top lastik dambıl ekipman var bende ama sıkıcı geliyor

İnşallah inşallah ağustos 4 de oğluşlarımın sünnet düğünü var temmuza kadar halletmem lazım. Ben platesde sıkılıyorum ya tempo seviyorum ben ebru şallı mı yapıyorsun varmı eğlenceli video önerin top lastik dambıl ekipman var bende ama sıkıcı geliyor

Aslında eğlenceli sayılmaz ama bu tvem de program yapmış ya ebruli diye onun bölümlerini yapıyorum zorlamıyor su an bende sıkılmadım o yüzden 2 haftada 2 beden incelme var ya onu yarım saat denedim ben pert daha da onu yapmam :confused:
Su an 6. Bölümdeyim haftada 4 kere falan yapıyorum youtubedan eğer enerjm kalırsa ustune de 1 mil leslie yapıyorum arada

ooooo kimler gelmişşşş kızlarrrr özledimmm ayolll sizleriii
vefammm bebişin saglıkla doğsun
guzişim sende güle güle büyüt
yaseminim canımcımmmmmm
genicim mezunummm
sizleri görmek güzel

X