- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.941
Gunaydin kuzlar
Benim durum cok vahim kilom 95.4
Ben tutacağım Allah'ın izniyle. Ama bi regl girer araya. Allah şimdiden kabul etsin oruclarımızı. Çook güzel bir Ramazan ayı geçirelim insaAllah.Hu huuuu
Sidelyacığımmm
Çook tatlısın. İşte hepimiz aynıyız, boğazımıza "dur" diyoruz, farkettim de uzunca müddet sağlıklı seçim yaptığında eskisi kadar zaten yiyemiyorsun.
Bugün hemen normale dönüş başladı bende, 70'e inene kadar nasıl mücadele ettik gördün. Zaten biraz erimişim de.. herkes zayıfladığımı söylüyor
Ramazandan önceki bu son haftada öncelikle yargılamadan.. "aaaa.." demeden soruyorum oruç tutamayacak olan var mı?
Nasipse ben bir başlayıp son haftaya kadar oruçlu olurum çünkü reglim yeni bitti. Ben kendimi bildim bileli mutlulukla (Rabbim kabul etsin) orucumu tutarım, zaten de zayıftım 28 yaşıma kadar yani oruç benim için oruçtur.. amaaaa madem oruç tutacağız hiç olmazsa bedenimize kazanç olsun yatırım olsun, yağlı şekerli şeylerle akşamımızı ve karnımızı şişirmeyelim bari.
Emelim bak hâlâ buradaysan , bizi ve bildirim yapmayı bırakmadıysan ipin ucu hâlâ sen de demektir. İyice çek şu ipi kendine herşeyi kontrol altına al ve geri dön lütfen arkadaşım.Gunaydin kuzlar
Benim durum cok vahim kilom 95.4
Dünün ardindan ben de 57,6 çıktım
günaydın can kızlarr
canım çok sıkkın dün doktora gittim ilaç aldığım halde insüilün direncim yükselmiş
doktor sen ekmek yemişin tatlı yemişin dediii tahlildemi yazıyor hocam dedimm
he dediii değerlerin yükselmişşşş
canım günaydın nasılsınnn bakalımmgünaydın can kızlarr
canım çok sıkkın dün doktora gittim ilaç aldığım halde insüilün direncim yükselmiş
doktor sen ekmek yemişin tatlı yemişin dediii tahlildemi yazıyor hocam dedimm
he dediii değerlerin yükselmişşşş
Canım merhaba hoşgeldin. Ben de seni tanıyorum 16 kilo verdim topiğinde beraberdik :)canım günaydın nasılsınnn bakalımm
datlum benım yöntemi dene diyorum
doktor nediyorsa doğru diyor be yavrummmm
kralicem77 kusura bakmayın daldım sayfınıza böylekrizantem3 çok iyi tanırımdaaa
Canım merhaba hoşgeldin. Ben de seni tanıyorum 16 kilo verdim topiğinde beraberdik :)
Evet ben de verdim şükür. Koruma ve spora devam şimdimerhaba canım nasılsın
verdin mi kilolarını
ben çoktan verdimmmmmmmm
diyetsiz sağlıklı beslenerek ve spor yaparakkkkk halada spora devammmmmm
Evet ben de verdim şükür. Koruma ve spora devam şimdi
Kaç kiloya düştün
oo yasminimm gelmiş
gel kız sende bize akıl ver datlum
canım günaydın nasılsınnn bakalımm
datlum benım yöntemi dene diyorum
doktor nediyorsa doğru diyor be yavrummmm
kralicem77 kusura bakmayın daldım sayfınıza böylekrizantem3 çok iyi tanırımdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?