Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ben tutacağım Allah'ın izniyle. Ama bi regl girer araya. Allah şimdiden kabul etsin oruclarımızı. Çook güzel bir Ramazan ayı geçirelim insaAllah.
Ben genelde hiç dikkat etmediğim için deli gibi yediğim için Ramazanda kilo alıyorum. Ama bu defa öyle olmayacağına inanıyorum çünkü biraz dikkat edilse kilo verilir bile. Sizlerin de bayrama çook daha zayıf olacağına inanıyorum

Gunaydin kuzlar

Benim durum cok vahim kilom 95.4
Emelim bak hâlâ buradaysan , bizi ve bildirim yapmayı bırakmadıysan ipin ucu hâlâ sen de demektir. İyice çek şu ipi kendine herşeyi kontrol altına al ve geri dön lütfen arkadaşım.

Slm kızlar ben hastalığı atlattım ama büyük oğlum hasta gee gündüz uğraşıyorum onunla. Kilo 65.5 adetimin ilk günü bi okadar da ben dikkat edemiyorum yediklerime spor yok uyku yok süzen yok saçma sapan birşeyler iste fırsat bulamıyorum tel elime almaya

günaydın can kızlarr

canım çok sıkkın dün doktora gittim ilaç aldığım halde insüilün direncim yükselmiş
doktor sen ekmek yemişin tatlı yemişin dediii tahlildemi yazıyor hocam dedimm
he dediii değerlerin yükselmişşşş

canım hayırlısı olsun..
bir anlam veremedim ki niye yükselmiş, yediklerin mi tetiklemiş..
ne önerdi peki?

canım günaydın nasılsınnn bakalımm
datlum benım yöntemi dene diyorum
doktor nediyorsa doğru diyor be yavrummmm

kralicem77 kusura bakmayın daldım sayfınıza böyle krizantem3 çok iyi tanırımdaaa

Canım merhaba hoşgeldin. Ben de seni tanıyorum 16 kilo verdim topiğinde beraberdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…