Beybi bildirim başlığı ürküttü be
Net, net insan severimCevabım evet
Çok da farklı degildir bence...Bizim kızlar kızlı mızlı konuşuyor ama alınmıyorsun dimi abim bak üzülmeyesin sakın
Sen varya libido bırakmazsın insanda be öf bir sevişmemiz vardı püğYa ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Bunu şero hariç kimse yapamazdi gecen burcunu sordum soylemedi oğlak misin diyeZemheri bu konu sahibini ciddiye alıp mantıklı cevap vermen ve bu mantıklı açıklamayi anlamayacagini bildiğin halde yapman.. çok büyük olgunluk
Bu konuda aşırı netim, en net olduğum konu buNet, net insan severim
Bende kafamda hiç soru işareti yokBu konuda aşırı netim, en net olduğum konu bu
Lan evli barklisiniz ondan korkmuyorsunuz başlıktan mi korktunuz puahahahahaBeybi bildirim başlığı ürküttü be
Evli değilken de korkmuyorduk ceyoLan evli barklisiniz ondan korkmuyorsunuz başlıktan mi korktunuz puahahahaha
Seviş bacım dayı sana sevisme mi diyor s.ksme diyorSen varya libido bırakmazsın insanda be öf bir sevişmemiz vardı püğ
Sen tam benim kafadansin valla gel öpimm beEvli değilken de korkmuyorduk ceyo
Ben kocami uyandirmaya gidiyorumEvli değilken de korkmuyorduk ceyo
Ağzıma neler geliyorda banlanırım şimdi ağızda dedim tövbe tövbeSeviş bacım dayı sana sevisme mi diyor s.ksme diyor
Üsluba bak hizaya gel, sen bu konuşma tarzı ile hiç konuşma bence, ağzında bu laf ile cinsel ilişki sorgusu mu yapıyorsun olsun olmasın diye? Çok saçma geliyor ama maşallah şakır şakır en itici versiyonunu yazıyorsun. Sen yapma, diğerleri de seni ilgilendirmez.Ya ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Hadi bismillah bende başlıyorumBen kocami uyandirmaya gidiyorum
Bibiii benim de şuan kafada tilkiler dönüyor gazlama bu konu için banlanmaya değmez daha ateşli olsa belkiAğzıma neler geliyorda banlanırım şimdi ağızda dedi tövbe tövbe
Al işte konu sahibi gördün mü yaptığınıBen kocami uyandirmaya gidiyorum