- 11 Şubat 2023
- 9.269
- 19.447
Dayı senin pipi kalkmiyorsa biz ne yapalım...Ya ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayı senin pipi kalkmiyorsa biz ne yapalım...Ya ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Seni korkuttum olmayan skmle sorryYuh başlığa bak ödüm koptu awk etiketlenince hahxhshd
Nasıl si....nirlendiyseDalga geçmeyin kadın olayın acısıyla 04:48 üyelik almış
Tell me what can i do, youre my biscolataaaaTutkuyla,romantikçe , arzuylaa
Aydınlanıp yeter dedi heralde canına tak ettiNasıl si....nirlendiyse
Ben senin Biscolatan olamam bacım, hemşirle konuşmam lazım dahaTell me what can i do, youre my biscolataaaa
Ahahahahahahhaah, bol şansBen senin Biscolatan olamam bacım, hemşirle konuşmam lazım daha
O öptü değilde. Konu başlığiydi galibaBabama güvenmiştim o da anamı öptü dünyası
Thanks babyAhahahahahahhaah, bol şans
Gecenin yıldızı belli olduYa ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Cevabım evetYa ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Kız öyle bir ziker ki hem de....Ya ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Zemheri bu konu sahibini ciddiye alıp mantıklı cevap vermen ve bu mantıklı açıklamayi anlamayacagini bildiğin halde yapman.. çok büyük olgunlukBiz ona o dediğin kelimeyi kullanmıyoruz. İlişki içinde yaşanan işteş bir eylem, partnerine o kelimeyi kullanıyorsan insan değilsin zaten