- 18 Mart 2011
- 7.537
- 21.093
Selahattin lokele geliyon mu anamLeoparlı tayt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selahattin lokele geliyon mu anamLeoparlı tayt
Kargocu poposunda denerse kokudan anlarsınSapık kargocular şimdi benim malzemeyi alır dener öyle koyar
Ahahahahaa konuyu açan bizim yazdiklarimizla 3 tur gelmistirSelahattin lokele geliyon mu anam
Gel al noktası var kendi ellerinle şifre girip alıyorsun onunda kolayını bulmuşlarSapık kargocular şimdi benim malzemeyi alır dener öyle koyar
İyyyğkkj libidom söndü valla Allah razı olsun kizzzKargocu poposunda denerse kokudan anlarsın
Gelebilseydi konuyu açmazdı öyle düşün kız susunAhahahahaa konuyu açan bizim yazdiklarimizla 3 tur gelmistir
Sağol aşkoo, benim var zaten evdeGel al noktası var kendi ellerinle şifre girip alıyorsun onunda kolayını bulmuşlar
Anlamiyordur 3 saniyedeGelebilseydi konuyu açmazdı öyle düşün kız susun
Okurken konu başlığını o ne naan dedim direkt bu çıktı ağzımdan.Ya ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Demek ki seven sevdiğini miksin yaparken yazdiğina göre
İyiki böylemm bişi var ya mükkinsan insana neler yapıyor bu da ne ki :) o dedigin olay olmasa idi sen bu mesajı yazıyor olmazdın dunyanın devamı gibi düşün birde :)
o olmayan bir hayat dusunemıyorum zaten, bütün stresimi yorgunlumu alıyor :)İyiki böylemm bişi var ya mükk
Kesinlikle hem çok faydalı hem psikolojiye de iyi geliyor rahatlatıyor. Zegse devammkeeo olmayan bir hayat dusunemıyorum zaten, bütün stresimi yorgunlumu alıyor :)