- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir aydınlanma geldi demek ki ışığı görünce ahahahshBen de hep böyle felsefeye dalıp giderim o anda
EvetSoruyu da sevişirken mi sordun itiraf et
Böylesini beklemediğimizdenben de silkme okudum önce, sonra dedim yuh bdbdbBazıları sadece silker bacım.Benim konuyu silkme okudugum gibi..
Biz ona o dediğin kelimeyi kullanmıyoruz. İlişki içinde yaşanan işteş bir eylem, partnerine o kelimeyi kullanıyorsan insan değilsin zatenYa ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Çok açık sözlüsünüz... İnsan sevdiği ile sevişir. Aşkla şevkle.Ya ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Reglim diye masumlasmısım resmen aldjskdjdjBöylesini beklemediğimizdenben de silkme okudum önce, sonra dedim yuh bdbdb
Sen ne anlatiyon be abla gözünü seveyim abiYa ben bişey sorcam ama cidden soruyorum insan sevdiğini sikermi ya daha doğrusu insan insanı sikermi ya evli bir insan olarak bana çok saçma geliyor
Tutkuyla,romantikçe , arzuylaaÇok açık sözlüsünüz... İnsan sevdiği ile sevişir. Aşkla şevkle.
Ayyyy çok severimmmmHepinizi s... Sevecem yanlış anlamayin