- Konu Sahibi Denizmanzarasi
-
Nasıl kolay kolay asgari ücret vermiyorlar? Asgari ücret bu ülkede full time çalışan bir insana verilebilecek en düşük ücret degil mi ben yanlış mı biliyorum? Ya da sigortasız/yasal olmayan islerden mi bahsediyorsunuz?Gercekten is bulmak o kadar zorki asgari ucreti kolay kolay vermiyorlar amca belediyeye hastaneye falam gircen oraya da girmek icin eli kolu uzun tanidigin olmasi gerekiyor almiyorlar yoksa cevremde cok goruyorum. Esimde patrondan zam istesem hadi adam isten cikartirsa diye korkuyor patronun esimle birlikte 5 tane daha calisani var patronuda pek yetistiremiyor sanırım maaslari tam bilmiyorum cevremde tanidigim bazi insanlari isten çıkardılar
Hep oyle milletde is bulamayinca napsinlar mecbur calisiyorlar
Amin İnşaallahBolumun cok guzel hic uzulme ozel hastanelere gozun kapali girersin sirketler desen keza ole kpssden alim yapiyo bitaraftan calisip bos zamanlardada kpss calisirsin olmzsa Allah gonlune gore versn buyuk sehirdeysn rahat is bulursn
Allah razı olsunYavrum,evladım eşin acilen en azından asgari ücret alabileceği ve sigortasının tam yatacağı bir iş arasın.
Benim oğlumdan sadece iki yaş büyüksün,evlisin ve geçim sıkıntısı çekiyorsun, üzülmemek elde değil.
Eşinin aldığı parayla geçinmeniz de mümkün değil,nasıl idare ettiğinizi anlayamadım.
Okulunu bitirip iş bulamadan niye evlendin?demeyeceğim çünkü artık faydası yok bunu sormamın.
Bununla birlikte kader demek işin tesellisi,
Allah bize akıl,fikir,düşünüp değerlendirme ve karar verme becerisi bahşetmiş.
Bundan sonrası için dikkatli ol,hamile kalıp, kader demek zorunda kalma.
Okulun her gün değilse şu uygun fiyata kıyafet satan iki marka var,onlar part-time eleman istihdam ediyor,orda çalışabilirsin,
her hafta pazar paranız çıksa fayda.
Bölümünle ilgili belediye ve halk eğitimlerde ücretsiz kurslar oluyor onları takip et,
mesleğine yatırım yap.
Çevrende ilkokul öğrencisi varsa özel ders ablalığı yapabilirsin.
Allah yardımcınız olsun.
Girecem İnşaallahAslinda mersin kucuk biyer degil illaki is bulabilirsiniz bu devirde iyi kotu diye ayirmayin o maasla gecinmeniz mucize gibi bisey 2000 bile alsaniz kârdir evet yorulursunuz ama kit kaanat gecinmekten iyidir. Kpss geliyor onada girin
Onu hic dusunmemistikEşin ustaymış hiç internet üzerinden yaptıgı tatlıları satmayı dusundunuz mu, sipariş almayı falan( ek iş olarak) malum devir intermet devri ne beceriksizler neler satıp dünya kadar para kazanıyorlar :)
Mecbur calismam lazim zaten artik biseyler yapcazSizde çalışıp para biriktirin ama 10 sene ama 15 sene bir ev almanız şart bu şartlarda o maaşla geçinmek bı yana dursun borclarin dibini görürsünüz Allah korusun
Borç para meseleleri insanı gerçekten yipratiyo
Allah razı olsun keske o fiyatla baslasam farkli olur. Bayagi bir cocuk dusunmuyoruzBu devırde bu kadar az maasla gecınmeye calısanı ılk defa duyuyorum
Allah yardımcınız olsun sen kotu ıhtımalle 2500 lıraya baslasan ıse hersey cok baska olur. Tek dıyecegım sakın ama sakın kenara para atmadan cocuk yapmayın
Hiç ona takilmayin güzel ,geçerli bölüm okuduktan sonra 2veya 4 yıl olması önemli değil .Bölümümüz çok geçerli inşallah bulursunuz içinizi karartmayinUmarım ☹ iş bulmak gercekten cok zor sinava gircem Allah izin verirse kpssye ama seneye ya etrafimda cok tanidigim var lisans mezunlari, ogretmen olmus yada baska bir bolum kac senedir kpssye giriyor lar bişey yok bende bundan cok korkuyorum ☹
İnşaAllah teşekkür ederimHiç ona takilmayin güzel ,geçerli bölüm okuduktan sonra 2veya 4 yıl olması önemli değil .Bölümümüz çok geçerli inşallah bulursunuz içinizi karartmayin
Teşekkür ederim. Hemde cok zor. İnşaAllah emeklerimizin karsiligini alirizbAllah yardım etsin cidden işsizlikte,geçimde çok zor. Ben daha 21 yaşında,üniversite 2.sınıfta okuyan biriyim fakat ben bile geleceğimden ötürü şüphelerdeyim. Tabii insanın çalışırsa,kısmetini alacağına da inanıyorum.
Amin İnşaAllah Allah razı olsunAllahım yardım etsin.inşallah bulursun daha okul bitmemiş dur.karamsarlığa kapılma hemen.
Ankarada semtler arası bile farklı fiyatlar.Bende Konya ☺ mesafe olarak yakın olsak da fiyat farkı vardır bayaa sanırsam
Benim tanidign tatlicilar 4.500 drn assagi acmiyor agzini iyi mis oh al kullanBir pastanenin imalatinda tatli yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?