• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntıdayız

Ortam cok gergin. Ben aylarca aylarca bulamadim. Kimse meslegini bile yapamiyo malum siyasal ekonomik durumlar nufus gecimsizlik ile rekabet maksimum oldu icini karartmak istemem umarim biter bitmez bulursun.

İnşaat mühendisiyim ,2018 haziranda mezun oldum , başvurmadığım yer kalmadı ama yok yok yok. Bu ülkede zaten üniversite okumanın anlamı yok tabi bir de yeni mezunsak yandık. Tecrübe diye tuttururlar genelde. Sanki bunu söyleyenler ana karnından 10 yıl tecrübeli çıkmışlar. Allah yardımcımız olsun. İyi şanslar 😊

İnşaat mühendisiyim ,2018 haziranda mezun oldum , başvurmadığım yer kalmadı ama yok yok yok. Bu ülkede zaten üniversite okumanın anlamı yok tabi bir de yeni mezunsak yandık. Tecrübe diye tuttururlar genelde. Sanki bunu söyleyenler ana karnından 10 yıl tecrübeli çıkmışlar. Allah yardımcımız olsun. İyi şanslar 😊
Tam da doğru acikladiniz 😊 gercekten de oyle. Allah hepimizin yardimcisi olsun İnşaAllah

Allah'ım yardımcınız olsun inşallah ❤️ herşey gönlünce olsun

Merhaba herkese
Bu aralar çok sıkıntıdayız eşimle bende buraya yazmak istedim. 1bucuk yildir evliyim üniversite okuyorum önlisans 1 ay sonra bitiyor okulum Allahın izniyle. Bilgisayar programciligi okuyorum. İş bulamam diye çok korkuyorum ☹ eşim 1820 tl maas aliyor evimiz kira 850 tl kira ödüyoruz elektrik su falan derken 1000tlyi geciyor 150 tlde taksit oduyoruz ☹ onun icin okul bitince duzgun bir ise girmem lazim ama korkuyorum is bulamam diye ☹geçinmek gerçekten çok zor
Allah yardımcınız olsun canım şimdiden iş bakmaya başla aklına yatan her yere başvur cekinme olur mu olmaz mı deme ama eşinin aldığı maaş çok az bu parayla gecınmek cok zor nasıl bas ediyorsunuz. Eşin en azından asgeri maaş alabilcegi bi yerde calısamaz mı

Allah yardimcimiz olsun tabi bilmez miyim cevrende ki insanlar da sorar surekli ustelik pskoloji kalmıyo insan da sosyal hayatin cok etkileniyo mesela. Ve bir milyon insan oyle genc yasinda neyin derdine dusmus. Modern kölelik sistemi resmen.. sana da :))

Allah yardımcınız olsun canım şimdiden iş bakmaya başla aklına yatan her yere başvur cekinme olur mu olmaz mı deme ama eşinin aldığı maaş çok az bu parayla gecınmek cok zor nasıl bas ediyorsunuz. Eşin en azından asgeri maaş alabilcegi bi yerde calısamaz mı
Allah razı olsun 🙏 çok zor ama yapabilcegimiz bisey yok ☹️hic baska ise bakmadi esim ama bilmiyorum nasil olir

Allah razı olsun 🙏 çok zor ama yapabilcegimiz bisey yok ☹hic baska ise bakmadi esim ama bilmiyorum nasil olir
Eşin ustaymış hiç internet üzerinden yaptıgı tatlıları satmayı dusundunuz mu, sipariş almayı falan( ek iş olarak) malum devir intermet devri ne beceriksizler neler satıp dünya kadar para kazanıyorlar :)

Allah razı olsun 🙏 çok zor ama yapabilcegimiz bisey yok ☹️hic baska ise bakmadi esim ama bilmiyorum nasil olir
Yavrum,evladım eşin acilen en azından asgari ücret alabileceği ve sigortasının tam yatacağı bir iş arasın.
Benim oğlumdan sadece iki yaş büyüksün,evlisin ve geçim sıkıntısı çekiyorsun, üzülmemek elde değil.
Eşinin aldığı parayla geçinmeniz de mümkün değil,nasıl idare ettiğinizi anlayamadım.
Okulunu bitirip iş bulamadan niye evlendin?demeyeceğim çünkü artık faydası yok bunu sormamın.
Bununla birlikte kader demek işin tesellisi,
Allah bize akıl,fikir,düşünüp değerlendirme ve karar verme becerisi bahşetmiş.
Bundan sonrası için dikkatli ol,hamile kalıp, kader demek zorunda kalma.
Okulun her gün değilse şu uygun fiyata kıyafet satan iki marka var,onlar part-time eleman istihdam ediyor,orda çalışabilirsin,
her hafta pazar paranız çıksa fayda.
Bölümünle ilgili belediye ve halk eğitimlerde ücretsiz kurslar oluyor onları takip et,
mesleğine yatırım yap.
Çevrende ilkokul öğrencisi varsa özel ders ablalığı yapabilirsin.
Allah yardımcınız olsun.

Merhaba herkese
Bu aralar çok sıkıntıdayız eşimle bende buraya yazmak istedim. 1bucuk yildir evliyim üniversite okuyorum önlisans 1 ay sonra bitiyor okulum Allahın izniyle. Bilgisayar programciligi okuyorum. İş bulamam diye çok korkuyorum ☹ eşim 1820 tl maas aliyor evimiz kira 850 tl kira ödüyoruz elektrik su falan derken 1000tlyi geciyor 150 tlde taksit oduyoruz ☹ onun icin okul bitince duzgun bir ise girmem lazim ama korkuyorum is bulamam diye ☹geçinmek gerçekten çok zor
Bolumun cok guzel hic uzulme ozel hastanelere gozun kapali girersin sirketler desen keza ole kpssden alim yapiyo bitaraftan calisip bos zamanlardada kpss calisirsin olmzsa Allah gonlune gore versn buyuk sehirdeysn rahat is bulursn

Back