• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntıdayız

Bence güzel bölüm okuyorsun. Bolumunle ilgili bir iş bul staj vs tarzında. Hem kendini iyice geliştirmiş bilgini uygulamalı olarak arttirmis olursun. Hem de bitince aynı yerde daha profesyonel ve tecrübeli olarak çalışma şansına sahip olursun
Gecen sene yazin staj yaptim hastanede ama bolumumle ilgili olmayan baska baska yerlere verdiler

Asgari ücretin altında? O nasıl bir haksızlık öyle?? :KK12:bence eşin ya başka bir iş baksın ya da patrondan zam talep etsin. Benim eşim şef aşçı.. yardımcısının yardımcısı bile 2700 alıyor..
Gercekten is bulmak o kadar zorki asgari ucreti kolay kolay vermiyorlar amca belediyeye hastaneye falam gircen oraya da girmek icin eli kolu uzun tanidigin olmasi gerekiyor almiyorlar yoksa cevremde cok goruyorum. Esimde patrondan zam istesem hadi adam isten cikartirsa diye korkuyor patronun esimle birlikte 5 tane daha calisani var patronuda pek yetistiremiyor sanırım maaslari tam bilmiyorum cevremde tanidigim bazi insanlari isten çıkardılar

1800 gibi bir butceyle nasil idare ediyorsunuz gercekten zor Allah kolaylik versin insallah esinizde sizde daha iyi maasi olan isler bulursunuz

• Beğen
Reactions: 000
Bugün pazara gittim 60 lira harcadım pazarda. Her şey o kadar pahalıki. Nasıl o kadar tuttu anlamadım bile. Çocuğunuz varsa bazı şeylerden fedakarlık edemiyorsunuz maalesef. Ülkenin büyük bölümü sadece temel ihtiyaçları giderecek kadar kazanıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Size de kolaylık versin.
Amin İnşaAllah 🙏☹️

Alanınız iyi.Yazılım şu an en tercih edilen alanlardan biri.Umutsuz olmayın.Kendinizi geliştirin.
Nacizane demek istediğim bence bir süre çocuk düşünmeyin.
Çifter çifter korunun.Bu maaşla çocuk bakmanız imkansız.Bir kutu orta kalite bebek maması 180 tl.
Zaten artık geçim inanılmaz zorlaştı.Önce kendinize bir iş bulun, birikim yapın ondan sonra çocuk.
Tahminen yaşınız genç.Ben sizin yerinizde olsam en az 6,7 yıl sonra çocuk düşünürdüm.

Umarım istediğiniz gibi bir iş bulursunuz.

Canım benim allah yardımcınız olsun,bu mübarek günlerde bol bol oku,dua et ben ne zaman sıkışsam duaya sarılırım,çok faydasını gördüm...tez zamanda iş kapıları açılır inşallah

Alanınız iyi.Yazılım şu an en tercih edilen alanlardan biri.Umutsuz olmayın.Kendinizi geliştirin.
Nacizane demek istediğim bence bir süre çocuk düşünmeyin.
Çifter çifter korunun.Bu maaşla çocuk bakmanız imkansız.Bir kutu orta kalite bebek maması 180 tl.
Zaten artık geçim inanılmaz zorlaştı.Önce kendinize bir iş bulun, birikim yapın ondan sonra çocuk.
Tahminen yaşınız genç.Ben sizin yerinizde olsam en az 6,7 yıl sonra çocuk düşünürdüm.

Umarım istediğiniz gibi bir iş bulursunuz.
Zaten baya bir süre düşünmüyoruz cocugu. Aynen gecim gercekten cok zor ☹️21 yasindayim. Umarim bulurum teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: 000
Canım benim allah yardımcınız olsun,bu mübarek günlerde bol bol oku,dua et ben ne zaman sıkışsam duaya sarılırım,çok faydasını gördüm...tez zamanda iş kapıları açılır inşallah
Amin İnşaAllah çok teşekkür ederim 🙏 Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimizin yardimcisi olsun İnşaAllah🙏

Merhaba herkese
Bu aralar çok sıkıntıdayız eşimle bende buraya yazmak istedim. 1bucuk yildir evliyim üniversite okuyorum önlisans 1 ay sonra bitiyor okulum Allahın izniyle. Bilgisayar programciligi okuyorum. İş bulamam diye çok korkuyorum ☹ eşim 1820 tl maas aliyor evimiz kira 850 tl kira ödüyoruz elektrik su falan derken 1000tlyi geciyor 150 tlde taksit oduyoruz ☹ onun icin okul bitince duzgun bir ise girmem lazim ama korkuyorum is bulamam diye ☹geçinmek gerçekten çok zor
Asgati ucret bile degil ne is yapiyor sormasaayip 😳 uzuldum sizin adiniza kullandirmayn kmseye kendinizj

Back