• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntı

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızlar bebek sahibi olmak dünyadaki en tarifsiz duygu galiba yeri hiçbirşeyle dolmayacak tek şey ama gün gelior çekemiioruz sıkıntılı oldugunuzda neler yapıorsunuz nasıl motive oluorsunuz ben artık bırı gelsede bıraz bebegı alsa dıorum ama buda olmuyor tek im ve yardım edecek kımse yok mecburen ayakta durmaya calısıyorum ama zor oluyor enrjıye ıhtıyacım oluor

bebğin hayırlı olsun
sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...

bebek sahibi olmak güzel olduğu kadar da zor. yardımcınız da yoksa ilk haftalar çekilmez olabiliyo zaman zaman.... bakıcak kimse yok demişsiniz. pazar günü eşiniz evde oluyorsa yarım saat 1 saat uyurken bıraksanız... bi markete bile gitsenizz açılırsınız. kafanız dağılır..

birilerinden yardım isteyip o sürede kendi keyiflerini yaşayacaksın.ben ancak böyle motive oluyorum.yoksa sanki hiç bitmeyen bir günü devamlı yaşıyor gibi oluyorum.kimsen yoksa komşulara gidip gelebilirsin mesela oradakiler çocuğu alır oynatır sen sohbet edersin kafan rahatlar ya da çocugu alıp parklarda gezebilirsin hava almak ikinize de iyi gelir.

5.5 AYLIK HEP OYUN ISTIYO VE GERCEKTEN YORGUN DUSUYORUM ŞÜKÜR BAŞKA BİR DERDİ YOK :nazar: ÖNCEDEN ARADA KRIZ TUTARDI ODA BITTI SANIRIM DİŞE KADAR BU KONUDA RAHATIM DİŞTENDE BİR ARA ÇOK ÇEKTIK ASLINDA AMAA BU ARA RAHAT

seni cok iyi anlıyorum benimde bırakacak kimsem yok eşime bıraksam da gideceğim bir komşum falan da yok.geçen gece oğlum gece 1 de yatırdım 5 te kalktı g ozumu actığımda aa sabah olmuş dedim hergun aynı hiç bitmiyor bironceki gunun devamı.ayakta durmak zorundayız bebişlerimiz için ancak insanın bazen bebeğini gorecek gözde olmuyor insanda.

Back