Sıkıldım..

mylifethefamily

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
25
0
6
Bursa
Kilo almamak psikolojimide etkiliyor. 1 aydır market dışında hiç bir yere çıkmamaya başladım. Ensure kullananlar var mı ? galiba yemek yiyemeyen hastalar için mamaymış . kullanan var mı ?ne kadar bide ? komşumuzun kayınvalideside yaşlandıkça zayıflıyormuş . doktora gitmişler doktorda nutricia fortimel energy vermiş.ensure mi nutricia fortimel energy mi ? kullandınızmı? işe yarıyomuu yardımm edin ölücemm . çok mu soru sordum ?

canım ben nutricia nın başka bi ürününü aldım ama kullanamadım yaaa. çoook kötü bir tadı vardı. inanılmaz bir şeydi yani. içebilsem dişimi sıkardım ama içemedim

ben de senin gibii çok sıkıldım artık yani yavaş yavaş psikolojim kayıyor!

şöyle sağlıklı bi 6 kilo alsamm bide cevap veren olsaa ! nutricasanırım 150 kaloriymiş hemde pahalı . onun yerine meyveli yoğurt yesek şu minimix olan da 150 kalorii. farkedermi acaba ?

kardesımde benım mgıbı zayıf ensure aldı kullandı ama sadece onunla olmuyo kı gunde 3*4 kutu yıyrmıosunuz.yanı duzenlı yemek yemeden ne kullanırsak kullanalım işe yaramıyor.bıze iştah accak bişi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…