• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldım..

mylifethefamily

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
25
0
6
Bursa
Kilo almamak psikolojimide etkiliyor. 1 aydır market dışında hiç bir yere çıkmamaya başladım. Ensure kullananlar var mı ? galiba yemek yiyemeyen hastalar için mamaymış . kullanan var mı ?ne kadar bide ? komşumuzun kayınvalideside yaşlandıkça zayıflıyormuş . doktora gitmişler doktorda nutricia fortimel energy vermiş.ensure mi nutricia fortimel energy mi ? kullandınızmı? işe yarıyomuu yardımm edin ölücemm . çok mu soru sordum :D ?

canım ben nutricia nın başka bi ürününü aldım ama kullanamadım yaaa. çoook kötü bir tadı vardı. inanılmaz bir şeydi yani. içebilsem dişimi sıkardım ama içemedim :(

ben de senin gibii çok sıkıldım artık yani yavaş yavaş psikolojim kayıyor!

şöyle sağlıklı bi 6 kilo alsamm :( bide cevap veren olsaa ! nutricasanırım 150 kaloriymiş hemde pahalı . onun yerine meyveli yoğurt yesek şu minimix olan da 150 kalorii. farkedermi acaba ?

kardesımde benım mgıbı zayıf ensure aldı kullandı ama sadece onunla olmuyo kı gunde 3*4 kutu yıyrmıosunuz.yanı duzenlı yemek yemeden ne kullanırsak kullanalım işe yaramıyor.bıze iştah accak bişi lazım.

Back