sıkıldım..

attex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
246
7
46
Ankara
Ta mart ayında verim dediğim kilolarım yüküyle geri geldi yediklerimi kontrol amaçlı kendime bir sayfa açıyorum ve buraya yazıcam Diyet sayfalarına uymuyor kimseylede bir rekabetim yok sadece kendim için bugün bir adım daha atıyorum ...

Yeni bir hafta yeni bir başlangıç elde edilen hiç birşey yok veremedim hiçbir kilo bu kadar zor olmamalı hersey benim elimde !
Kahvaltı:
*Bir yumurta
* Bir bardak şekersiz siyah çay içtim.Yaptığım herseyi buraya yazıcam ( sanal günlüğüm)
* İşe geldim şimdi gidiyorum elime yeşil çayımı alıcam sağlıklı günler beni bekliyorrr

ara öğünüm malesef kaşarlı bir simit off kimseye hayır diyemiyorum nefsimi köreltmem lazım neyse öğlen az yiceksin attex :)

Öğlen :
* yarım tabak tavuk sote ( sadece haşlanmış tavuk parçalarını seçip yedim)
* yarım tabak bulgur pilavı üzerine cin biberleri
* 1 tabak cacık
- Çorba ve ekmek yemedim... şimdi gidip yeşil çayımı içiyoreee :)
Pat diye kısamıyorum yemekleri yavas yavasssss hemm diyette yapmıyorum sağlıklı besleniyorummmm

Dün aksam yemeği menüm :
* yarım porsiyon un çorbası
*lokmalık biber dolmasından 2 tane
*yarım porsiyon yoğurt

Sabah:
*çeyrek ekmek kadar yağsız sucuklu tost ( normalde ben bunu yarım ekmek yerdim yağlı ketçaplı mayonezli )
* şimdi çilekli yeşil çayımı içiyorum

Yavaş yavaş olacak..

Saat : 11.30 da şekersiz bir iki damlalık yarım yağlı sütten acı kahve
: 12 .00 da 4 çeşit yemekten susuz taze yeşil fasulyeden yarım porsiyon...

saat : 15.00 da 1 porsiyon baharatlı yoğurt yiyeceğim öncesi sonra yeşil çay ve kahve olacak reglimin ilk günü sağlıklı beslenmemin ikinci günü Allah'ım yardım et bana..

Dün aksam : yarım porsiyon dünden kalan çorba

saat 09.00 Kavun yedim bir-kaç dilim

Sabah Kahvaltım : kızartılmış bir dilim ekmek yumurtalı (balık ekmek) , bir bardak siyah çay , domates, salatalık , peynir kahvaltı öncesi 4 bardak su içtim normal ne soğuk ne sıck normalde ben 5-6 dilim yerdim buda birşey herseyden tat alıp az alma yolundayım

3. Günüm :)))

kendimi sıkmıyorum o yüzden huzursuz değilim
ÖĞLEN : ÇIKAN YEMEKLER : karnıyarık,yoğurt,pirinç pilavı,tarhana çorba
hazır tarhana sevmiyorum ! patlıcan sevmiyorum ! ( ah annemin yemekleriiii )

Yediklerimmm : bir karnıyarık içi kıyması iki bilemedin üç kaşık tarhana çorbası yoğurt... pilavı çorbayı patlıcanı yani karnıyarıklar çöpeee :))
Sporada başlamam lazım ama öncelikle bir diyete alışayım ...Sabahla öğle arası yeşil çayı mı içtim birazdan bida içim :))

Dün aksam annem domates biber patates felan kızartmış..
*domatesin suyunu yağını süzerek
*iki de biber
*bir dilimde kepek ekmeği yedim
regl olduğumdan mıdır nedir iştahımda yok ama bu durum sabah için gecerli değil :S

Sabah: *Bir domates
*Bir Salatalık
*Yeşil Çay elmalı

Öğle Yemeği Çıkanlar : Bulgur pilavı, mercimek çorba,Haşlanmış tavuk,Ayran

Yediklerim: *Yarım Tabak Mercmek Çorba
*Elimin büyüklüğünde verilen Tavuğun yarısını yedim
*Bir kase ayranın yarısını içtim
Pilav ve Ekmek kullanmadım
4.Gün ve yola devam Allah'ın izniyle :)

Dün Akşam Pirinç Pilavı, Tavuk Haşlama, Salata vardııı
* Azcık salata yedim malesef zeytinyağ dökülmüş ben alamadan
* Azcık haşlanmış tavuk aldım kuru yerlerini Çünkü Öğlende vardı açıkçası yiyesim gelmedi
* kaşığın ucuyla pilav yedim yani tadımlık

Dün akşam tartıldım - 2 kilo vermiş durumdayım 4. günde
Bugün beşinci günüm spor yapmıyorum ama dün aksam mekik çektim ab rocket ile azcıkta pilates saçmaladım bilmiyorum çünküüü

Sabah Kahvaltım : * 2 Dilim Kepek Ekmeği
* 1 haşlanmış yumurta
* Domates salatalık yarımşar
* Şekersiz siyah çay
* Yeşil çayımı içiyorum elmalı..
Sabah ilk defa şiştiğimi hissettim midem mi küçülüyor nedir Dünyaları yiyen ben buncacık şeyde şiştim ama öğle ve akşam ekmek yok çok kaçırdım...

Az önce öğle yemeğimi yedim Menü : Pirinç Pilavı, Soğuk Çorba,Bamya, Kara Üzüm
Yediklerim : Bamya sevmediğim için bir-iki çatal anca alabildim, Azcıkta Kara üzüm yedim

Şuan böyle bi halsizlik felan sanki çok yemek yemiş gibiyim,annem kızıor hasta olursun diye ama ben herseyden yiyorum bugün nedense yemeğe kadar çok aç hissettim yemeğe gidinceyse yiyemedim düşünüyorumda bana sanırım hazır gıdılar,aparatifler kilo aldırmış Allahım yardım et gücüm kırılmasın. Vermem Lazımmmmm

c.tesi pazar yediklerimi not edip geçiricem bu site bu sayfa bana çok iyi geldi azmediyorum yazmak için Arkadaşlar ve Sayfa yönetimleri bu bir nevi günlüktür..

KİLO VERİCEM BENİM NE EKSİKLİĞİM VAR YAAA :)

Türk kahvemi de içtim az şekerli ...

Pazartesi yazmaya devam edicemmmm vee vee inşallah evdeyken hafta sonu umarım bozmam bu durumuuuuu

cuma akşamı : yarım tabak ıspanak yarım tabak yoğurt ekmeksiz

C.tesi sabah : Domates, Salatalık 1 kepekli ekmek,yeşil çay
C.tesi Öğlen : Burger King : Sadece hamburger ydim normalde büyük seçim patates ,büyük seçim kola ketçap mayonez yerdim benim için buda bir gelişme.
C.tesi Akşam: Hiç birşey yemedim bir nevi ceza hamburgere dayanamadığım için.( C.tesi fazla yedim ama tatil ve dışardan girince böyle oldu sıkmaya devam edicem inş)

Pazar Sabah: domates,peynir,biber 2 kepek ekmeği (Sandviç)
Pazar Öğlen: 2 Parça Köfte,1 Közlenmiş Domates,3 Köz Biber (patates yemedim),1 bardak ayran,1Kepek Ekmeği
ARa : domates ( Meyve Sevmiyorm)
Pazar Akşamı: halı yıkamıştık ve o yorgunlukla babam hellimli soğanlı domates ve biberli çeyrek beyaz ekmek sanviç yapmış yedim valla napiiimmm yanında 1 kupa siyah çayla

Hafta sonu diyetimi bozuyorum malesef ama bu sekilde de devam edicem Allahım yardım et

Bugün sabah: 2 kepek ekmeği arasına peynir sürüp ,siyah çayla içtim
Şuan Yeşil çayımı içiyorum elmalııı...

Öğlen Menü : fırında tavuk patates,bulgur pilavı,domates salatası,yoğurtlu çorba
yediklerim: 2dilim patates (tadımlık),3 parça tavuk but felan heralde,salata

iş yerinde arkadaşlar baklava almış tadımlık 1.5 dilim yedim zaten kesti de yiyemedim üzerine y. çay içtim sırada akşam yemeğii varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…